JEDNOSTAVNO I EFEKTNO

Cindy Crawford pokazala kako se ove jeseni nose džemperi

11.10.2023 u 09:25

  • +3

Cindy Crawford

Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Bionic
Reading

Modne revije već su nam pokazale da se nošenje džempera preko ramena vraća na scenu, a sada je to samo potvrdila jedna od najpopularnijih manekenki svih vremena Cindy Crawford

Modna ikona Cindy Crawford jučerašnji dan je provela u bezbrižnom druženju sa suprugom Randeom Gerberom, a za njihov izlazak u Zapadni Hollywood nosila je kombinaciju koja neodoljivo odiše chicom.

Slavna 57-godišnja bivša manekenka birala je osnovne komade za stiliziranje ovog vrlo ležernog stajlinga, noseći nepogrešivu bijelu košulju umetnutu u omiljeni komad Francuskinja - klasične ravne traperice visokog struka.

Cindy Crawford i Rande Gerber Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

No, ono što se posebno isticalo bio je način na koji je nosila svoj chic džemper na pruge, opušteno ga prebacujući preko ramena. Iako na prvu možda djeluje 'out', Cindy je pokazala koliko je dobro upućena u posljednja zbivanja na modnim pistama gdje je niz dizajnera pokazao kako će se džemperi ove sezone nositi upravo na ovaj način, kao svojevrsni modni dodatak.

Svoju dobitnu kombinaciju zaokružila je još bež mokasinkama od brušene kože, još jednim hit komadom kojem ne prestaje rasti popularnost, te torbicom u istim tonovima.

  • +3
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: ANDREW H. WALKER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Na svim fotografijama bila je vidljiva njena sreća u Gerberovom društvu s kojim je u braku već 25 godina. Par ima dvoje djece, 24-godišnjeg sina Presleya te kćer 22-godišnju kćer Kaiju koja je izrasla u pravu maminu nasljednicu i postala jedna od najutjecajnijih manekenki današnjice.