NITKO NIJE SAVRŠEN

Čime žene izluđuju muškarce

22.12.2010 u 08:48

Bionic
Reading

One su slatke, drage i seksi pa muškarci jednostavno ne mogu bez njih. No žene nisu savršena bića. Imaju problema sa samopouzdanjem, pričaju satima, postavljaju retorička pitanja, glume nevinašca... A to njihovim partnerima itekako ide na živca

Evo i popisa stvari koje žene čine, a koje izluđuju muškarce.

Glume da su svetice
Svatko ima prošlost, pa i ona koja glumi da je nevinija od ostalih. Nema potrebe za glumom i pretvaranjem. Lažnu skromnost i nepriznavanje pogrešaka muškarci jednostavno preziru. Stoga, budite ono što jeste bez krivotvorenja vlastite prošlosti.

Imaju problem sa samopouzdanjem
Nesigurne su ili samo glume nemoć. Uh, kako ih tek to živcira! Možda ste mislili da je to muškarcima slatko, no stvarno im smeta kad vas stalno moraju tetošiti, uvjeravati, držati za ruku. Naporno im je kada moraju glumiti 'prijateljicu' i biti vaša emocionalna i moralna podrška.

Razgovaraju u šiframa

Muški mozak, kad je konverzacija u pitanju, jednostavno funkcionira drukčije od ženskog. Na retorička ženska pitanja, muškarci teško pronalaze pravi odgovor i uvijek su u strahu što točno ona od njih želi. Pitanje kao 'što misliš', 'smeta li ti nešto', 'zašto šutiš' i druga, njima su jednostavno zastrašujuća. Oni vole konkretna pitanja na koja mogu dati kratak, jasan i logičan odgovor.

Zadiru previše u mušku privatnost
Žene jednostavno vole slobodu da mogu banuti kod svog dragog kad to zažele. Da bez ograničenja prisvajaju njegove stvari, odjeću, kozmetiku. Muškarci to ne mogu smisliti. Oni jako cijene svoje pravo na privatnost.


Žene vole koristiti seks kao oružje
Pričaju do besvijesti
Pitajte ženu kako je, i konverzacija je zagarantirana barem idućih 45 minuta. Generaliziramo, naravno, ali u prosjeku žene vole pričati i neke nikad neće stati. Dobro, ne doslovce nikad, ali mnogim se muškarcima svaki razgovor sa ženom čini kao beskonačno mučenje. Dok u pozadini sluša njezin glas, vjerojatno razmišlja o utakmici, novoj igrici ili filmu.

Kritiziraju druge žene
Teško da ćete čuti iskrenu žensku pohvalu na račun izgleda druge žene. One su maherice za međusobno kritiziranje i pronalaženje mana. Analiziranje frizure, težine, odjeće i sve to na pogrdan način muškarcima jednostavno ide na jetra. Zašto jednostavno ne priznate da Angelina Jolie ili pak Jessica Alba izgledaju mrak. No žene jednostavno ne žele svom muškarcu priznati da je neka druga žena opako seksi. Ali sa ili bez njihova komentara, muškarci to itekako dobro uočavaju.

Priređuju im ljubomorne ispade
Premda im mala doza ljubomore imponira, ispadi bijesa zbog spomena atributa druge žene nisu nimalo privlačni. Muškarci vole kul cure koje glume hladnoću, a ne histerične žene koje ljubomornim ispadima pokazuju manjak samopouzdanja.

Koriste seks kao oružje
Kad se žele osvetiti muškarcu, žene obično udaraju tamo gdje je najslabiji. Uskraćuju seks.  A kako ih samo to boli i živcira... Možda i najviše od svega.