UDAŠE NAM IDU, ANITU, NIKOLINU I DORIS

Čija vas je vjenčanica potpuno oduševila?

01.03.2017 u 12:43

  • +2

Tko je nosio najljepšu vjenčanicu?

Izvor: tportal.hr / Autor: Filip Brala/Facebook

Bionic
Reading

U samo tjedan dana udaše se naše poznate cure. Ida Prester za svoju ljubav Ivana Peševskog, Nikolina Pišek za Vidoju Ristovića, a Anita Dujić za Ivana Veljaču

Voditeljica, glumica, glazbenica, uskoro i majka, Ida Prester zavjete je razmijenila s poduzetnikom Ivanom Peševskim u Beogradu, a svoju sreću podijelila je i na Facebooku.

'Pobjegli s vlastite svadbe u ponoć, bilo nam je diiivno, i obred i Cigani i najdraži gosti... Ali premrli, a i prva bračna nas čeka, hvala svima na čestitkama, vole vas Vani&Ida', napisala je Ida, izabravši neodoljivu kratku bijelu haljinu.

U zadarskoj katedrali Sv. Stošije Doris Pinčić zaklela se na vjernost svom izabraniku Borisu Rogoznici. Na vjenčanje im je došla sva sila slavnih, većinom glumičinih kolega i kolegica iz serije 'Larin izbor'. Mladence su tako na ulazu u katedralu pozdravili Ivan Herceg i Ornela Vištica te Robert Kurbaša, a na vjenčanje je došla i Jelena Veljača. Zastavu je nosio Kike Curavić, prijatelj mladog para. Doris je izabrala dugu vjenčanicu boje breskve.

Nikolina Ristović odrekla se Nikoline Pišek, ana Facebooku je pokazala kako je zablistala na svom vjenčanju. Objavila je dvije fotografije sa svoje svadbe da bi svi njezini prijatelji i obožavatelji vidjeli kako je izgledala 3. rujna u Monte Carlu. Odjenula je haljinu marke Monigue Lhuillier.

Nakon romantičnog obreda vjenčanja na Čiovu Ivan Veljača i Anita Dujić, koja je djevojačkom prezimenu dodala suprugovo Veljača, pripremili su tulum za prijatelje u Zagrebu, na kojem je lijepa modna blogerica i manekenka zablistala u vjenčanici s potpisom modnog dvojca eNVy room. Par se vjenčao na Čiovu na romantičnoj svečanosti u krugu obitelji i bliskih prijatelja, a ondje je Anita nosila bijelu vjenčanicu u retro stilu s potpisom Manuela Maligeca.