LEGENDARNI MODEL

Chic komplet za stajling bez greške: Linda Evangelista plijenila elegancijom u crnom

08.09.2023 u 11:46

Bionic
Reading

Nakon prisilne mirovine u trajanju od pet godina, legendarna ljepotica s modnih pisti ponovno radi punom parom. U sklopu novog izdanja Tjedna mode u New Yorku predstavila je prvu monografiju fotografa Stevena Meisela i pritom plijenila elegancijom u crnom

Njujorška knjižara BookMarc u vlasništvu dizajnera Marca Jacobsa odabrana je za promociju prve monografije Stevena Meisela sa Lindom Evangelistom u glavnoj ulozi.

Više od 180 slika snimljenih tijekom dvadeset pet godina i predstavljene u monografiji naslova 'Linda Evangelista Photographed by Steven Meisel' bilježe fotografovu viziju slavnog supermodela, slaveći suradnju koja je proizvela neke od najupečatljivijih fotografija u povijesti mode.

Linda Evangelista Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za njezinu njujoršku promociju, danas 58- godišnja Evangelista kreirala je izdanje u znaku elegantnog kompleta crne boje.

Stvoren od bluze s detalje gumba na ramenima i suknje cigareta kroja, ovaj šik komplet savršeno je pristajao legendarnoj ljepotici s modnih pisti, pridruživši mu visoke cipele u špic s detaljem remečnića.

Monokromatsko izdanje dopunila je parom srebrnih naušnica, i dodatkom narukvica na svakom zapešću.

Lindino pojavljivanje na promociji monografije Stevena Meisela uslijedilo je nakon velikog intervjua za magazin Wall Street Journal u kojemu je otkrila sve o životnoj borbi kojoj se još uvijek ne nazire kraj,