ZVIJEZDA TURSKE SAPUNICE

Cejda Divenci nije slična svom liku

04.10.2010 u 10:52

Bionic
Reading

'Mislim da se žena treba udati za muškarca koji nju voli više nego ona njega', objasnila je jedna od zvijezda sapunice '1001 noć'

Crvenokosa turska glumica Cejda Divenci u sapunici '1001 noć' igra Šeherezadinu najbolju prijateljicu Benu. Prije tri godine 33-godišnjakinja je posjetila Hrvatsku te u Dubrovniku uživala u odmoru i, kako je sama primijetila, odličnoj hrani.


'Moj kolega Tardu Flordun, koji u seriji glumi Kerema, jako često putuje u Hrvatsku. U Dubrovniku sam najviše uživala u hrani, modernoj i tradicionalnoj, a nakon toga sam posjetila Mostar.' Glumica otkriva čime je osvojila supruga Engina Akguna s kojim je već dvije godine u braku.

'Zapravo, ja nisam učinila baš ništa! To je zanimljiva i romantična priča. Upoznali smo se prije osam godina i prvih nekoliko godina bili smo samo prijatelji. Tek prije dvije godine mi je ispričao da je, na dan kad smo se upoznali, otišao svojoj kući i rekao mami i baki: 'Našao sam ženu kojom ću se oženiti. Ne pitajte me kad, ne znam, ali sam pronašao onu pravu.' Punih pet godina bili smo bliski prijatelji jer je njegov najbolji prijatelj iz djetinjstva brat moje rođakinje. U međuvremenu je on imao djevojke, a ja druge dečke i često smo razgovarali o ljubavnim problemima. Prije nešto više od dvije godine otišli smo do stana koji sam upravo bila kupila, jer se on razumije u arhitekturu pa sam htjela da mi da neke savjete. Vozili smo se autom, kada je on stao i rekao da mora razgovarati sa mnom. Rekao mi je: 'Čekao sam te tolike godine. Znam što želim od života, znam tebe, i što ti želiš. Dosta je traženja, gotovo je. Ja sam taj kojeg tražiš. Želim ostarjeti s tobom.' Nakon toga mi je dao prsten i ja sam rekla da ću se udati za njega. Onda je on ostao u potpunom šoku, nije mogao vjerovati da sam pristala. Stavila sam prsten na ruku i potom smo sat vremena sjedili u autu u potpunoj tišini. Nismo se ni dotakli prije toga, među nama se nije ništa dogodilo svih tih godina', objašnjava glumica koja je zavoljela svog supruga jer je pun iznenađenja, zna kako voljeti, pun je ljubavi prema majci i baki, a glumica to cijeni jer je njena majka slijepa, a oboje njegovih roditelja su gluhonijemi, pa razumije kako je to odrastati u takvom okruženju. U intervjuu objašnjava da zapravo nije slična liku koji portretira u sapunici.

'Potpuno smo različite! Ja ne pijem alkohol, nisam nesretna niti zaljubljena u čovjeka koji mene ne voli. Volim biti voljena, mislim da se žena treba udati za muškarca koji nju voli više nego ona njega, to je moj životni moto. Jako volim svog supruga, mogla bih umrijeti za njega, ali znam da on mene voli više nego ja njega. Zato se osjećam sigurno. Ujutro me često probudi govoreći mi: 'Ti si najljepša žena na svijetu, volim te' i mislim da to svaka žena treba. Benu proživljava sve duboko u sebi, što ja ne bih mogla', kaže glumica koja bi prije svega u budućnosti željela postati mama.