TRAŽE SE MODELI

Casting za Quelle Fashion.hr

21.01.2009 u 12:30

Bionic
Reading

Ususret modnoj manifestaciji Quelle Fashion.hr u Zagrebu će biti održan casting za modele

Modna manifestacija Fashion.hr s kolekcijama za jesen/zimu 2009/2010. i ove će se godine održati u Varaždinu.

Od 12. do 14. veljače u prostoru Gradske sportske dvorane Varaždin, izgrađene povodom Svjetskog rukometnog prvenstva, predstavit će se poznata imena hrvatskog modnog dizajna: Robert Sever, Branka Donassy, Igor Dobranić, Nataša Kos, Anamarija Ricov, Stjepan Čuka, eNVy room, Igor Galaš, Ivica Skoko, Etna Maar i Ivica Klarić.

'Ponosni smo što iz sezone u sezonu napredujemo i postižemo konkretne rezultate. Cilj FASHION.HR-a kao vodećeg modnog koncepta u zemlji je promoviranje hrvatskog dizajna u kontekstu industrijalizacije. Ova manifestacija predstavlja pravi poligon za projekte koje produciramo tijekom cijele sezone. Naime, osim masovne proizvodnje hrvatskih dizajnera, lansiramo novi, redizajnirani Fashion.hr web portal i web shop, koncentriramo se i na produkt dizajn te inozemnu promociju', izjavio je direktor i producent Fashion.hr koncepta Vinko Filipić.

Casting za najavljeni Quelle Fashion.hr će se održati u subotu, 24. siječnja 2009, u Hypo centru (Dvorana Kornati) s početkom u 12 sati.