BAJKOVITO IZDANJE

'Čarobna kao i uvijek': Nikolina Ristović u raskošnoj haljini zaustavljala promet u Milanu

20.09.2019 u 13:34

Bionic
Reading

TV voditeljica Nikolina Ristović dobro je poznata po svojem besprijekornom modnom stilu što je ponovno dokazala i u prijestolnici europske mode

Atraktivna Zagrepčanka koja se zbog ljubavi preselila u Beograd gdje sa suprugom Vidojem Ristovićem odgaja kćerkicu Unu Sofiju, ovih se dana nalazi u Milanu gdje se održava Tjedan mode.

Nikolina je ponovno pokazala kako ima sjajan osjećaj za modu odabravši bajkovitu ružičastu haljinu s raskošnim detljima od tila koji su njezine obožavatelje potpuno opčinili.

Radi se o upečatljivoj haljini iz nadolazeće kolekcije u suradnji Gimabattista Vallija i high street brenda H&M.

Glavna kolekcija nastala u sklopu dizajnerske suradnje koju fashionistice nestrpljivo iščekuju bit će lansirana 7. studenog.

  • +3
Nikolina Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Srdjan Ilic/PIXSELL

Istu je kreaciju ovoga ljeta nosila i Leyla Hajrović, supruga Dinamovog napadača Izeta Hajrovića, na crvenom tepihu trećeg dana Sarajevo Film Festivala.

Haljinu dostojnu princeze lijepa Nikolina je upotpunila pomno odabranim detaljima: trendi obručem za kosu, clutchem u tirkiznoj boji i seksi sandalama s remenčićima.

'Ajme, predivna je haljina. Naravno i ti blistaš', 'Divna', 'Beautiful', 'Čarobna kao i uvijek', samo su se redali komplimenti obožavatelja trendi Zagrepčanke.