MODNO OSVIJEŠTENA SLOVENKA

Melania Trump ima oko za detalje: Genijalnim štiklama vješto podigla stajling

20.09.2019 u 10:26

Bionic
Reading

Zajedno s grupom lokalnih učenika, američka prva dama Melania Trump pomogla je presjeći vrpcu u povodu ponovnog otvaranja povijesnog obeliska u Washingtonu nakon trogodišnjeg renoviranja

U odsustvu supruga, američkog predsjednika Donalda Trumpa, Melania se iz Bijele kuće zaputila na svečanu ceremoniju otvaranja Washingtonskog Monumenta gdje su ju dočekali lokalni učenici četvrtog razreda.

Svečano otvaranje obeliska u Washingtonu, nakon što je uslijed renoviranja 2016. godine postao zatvoren za javnost, Melania Trump obilježila je u još jednom elegantnom izdanju u nizu.

  • +6
Melania Trump Izvor: EPA / Autor: ERIK S. LESSER

Nakon bijelog odijela u kojemu se nedavno pojavila na dodjeli Predsjedničke medalje slobode, atraktivna Slovenka i najnovijim izdanjem dokazala je koliko preferira nošenje bijelih odjevnih komada.

Za svečano otvaranje Washington Monumenta Melania je odabrala bijeli model haljine bez rukava i omiljenog A-kroja, a spomenutu kreaciju, koja se dodatno isticala detaljem ukrasnih gumba na području struka, potpisuje poznata talijanska modna kuća Prada.

Formalna izdanja prva dama Amerike uvijek se trudi začiniti omiljenim salonkama s dodatkom stiletto potpetice, a dominaciju bijele boje uspješno je ublažila otkačenim modelom sa šarenim uzorkom pitonove kože.

Riječ je o takozvanom BB modelu salonki s potpisom njezina omiljenog dizajnera obuće, Manola Blahnika.