SOFISTICIRANA MODNA PRIČA

Budite senzualni u haljini A'marie

28.04.2011 u 09:12

Bionic
Reading

Slogan brenda A'marie 'Clothes Made of Dreams', dizajnerica Anamarija Brkić opravdava svakom novom kolekcijom, koja je uvijek senzualna, pročišćena, multifunkcionalna u prepoznatljivim bojama pudera, uvijek nosiva, a opet posebna

Ljubav prema modi i estetici dizajnerica je imala još odmalena, a svijet kreativnosti u kojem caruje mašta bio je njezin sudbinski poziv, kaže čiji je put slijedila i godinama kasnije svoj hobi i ljubav pretvorila u današnji posao.

'Moja modna priča počela je naravno kao hobi. Počelo je prvo kao eksperimentiranje za sebe, onda se to svidjelo mojim prijateljicama i tako je jedna stvar vodila drugoj i spontano je došao trenutak kada je hobi prerastao u posao u kojem sam svoje kreacije izložila svima i sve zaljubljenike mog rada pozvala u A'marie svijet. Za dizajnera uistinu nema ljepšeg osjećaja nego vidjeti druge ljude kako uživaju u vašoj kreaciji i time na svoj način pričaju A'marie priču', kaže dizajnerica Anamarija Brkić.

A njezina je modna priča prije svega ženstvena, romantična, pomalo sanjarska. Voluminozne haljine, zanimljive transformacije odjeće koje postiže asimetričnim krojevima, baloneri, tanki remeni kojima podupire slojevite haljine, mašne i zanimljiva vezivanja, sve je to modni potpis by A'marie. Naime, za nju je karakteristična multifunkcionalnost određenog odjevnog predmeta. Isti baloner ili haljinu možete jednako uspješno kombinirati za ured, a navečer ga transformirati u seksi komad odjeće koji će vas pretvoriti u pravu zavodnicu.

U gotovo svim kolekcijama A'marie proteže se paleta neutralnih bež tonova, po kojima je dizajnerica postala prepoznatljiva, a koji se odlično kombiniraju na zelenu, smeđu, ljubičastu, tirkiznu crnu i druge boje kojima priča svoju modnu bajku. Dizajnerica u izradi koristi prirodne materijale najčešće svilu, a u posljednje dvije kolekcije zaigrala se i ekološkom kožom Alcantra koju koristi u različitim teksturama.

Njezine kompleksne, a opet lepršave konstrukcije pronašle su brojne poklonike, a svaka žena u njezinim kreacijama priča priču na drugi način.

Volim promatrati vlastite kreacije na raznim tipovima žena gdje svaka na svoj način istražuje vlastitu ženstvenost', kaže Anamarija, kojoj je upravo sud klijentica i najvažniji.

Upravo zbog njih dizajnerica pomno promišlja svaku kolekciju i prilagođava je urbanoj ženi pred kojom stoji puno izazova.

'Uvijek kada dizajniram imam viziju žene za koju stvaram, osluškujem potrebe i želje tih žena – a to je uvijek udobnost, estetika i ljepota. Današnji ubrzani tempo života zahtjeva od nas multifunkcionalnost stoga je ona prisutna i u svakoj mojoj novoj kreaciji’, kaže Anamarija.

Žena kako ju ona vidi je uspješna poslovna žena, ali i romantična zavodnica istovremeno. Žena koja cijeni lijepo, koja voli moderno izgledati i koja vjeruju u sebe. To je hrabra žena A'marie.
Budite i vi hrabri i originalni i osvojite haljinu A'marie.

Haljina koju poklanja A'marie
Kroz priče o uspjehu u svijetu mode, domaći dizajneri i tportal.hr pokrenuli su nagradni natječaj kojim maturanticama daruju vrijedne dizajnerske kreacije. Haljine će pripasti djevojkama koje pošalju najuvjerljiviji tekst zašto baš one zaslužuju nagradu.

Prijava se vrši tako da se Priređivaču šalje prijava na e-mail adresu: tportal@tportal.hr zajedno s osobnim podacima (ime i prezime, adresa i broj mobitela) te kratkim tekstom na temu 'Zašto baš ja zaslužujem osvojiti dizajnersku maturalnu haljinu'. Uz prijavu je obavezno navesti i tri haljine za koje se šalje prijava. Natječaj traje od 18. travnja do 6. svibnja 2011. Svaki sudionik ima pravo sudjelovati maksimalno jednom.