VJEČNA LJEPOTICA

Brooke Shields pokazala zavidnu liniju u bikiniju: U 52. izgleda bolje no ikad

27.03.2018 u 10:09

Bionic
Reading

Brooke Shields, glumica koja je svjetsku slavu stekla kao tinejdžerica u filmu 'Plava laguna' i kultnoj reklami Calvina Kleina, ni u 52. godini ne prestaje oduševljavati izgledom

Gotovo četiri desetljeća prošlo je od trenutka kad je dizajner Clavin Klein osobno odabrao tada maloljetnu glumicu Brooke Shields za novog modela traperica. Njihova suradnja rezultirala je kultnom modnom kampanjom, a danas 52-godišnja Brooke svojim mladolikim izgledom i figurom osigurava jednaku pažnju javnosti.

Nakon nedavna predstavljanja nove kolekcije donjeg rublja s potpisom Calvina Kleina, slavna Brooke Shields ponovno je istaknula figuru, ovaj put u bikiniju na egzotičnom odmoru.

Brooke Shields Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Bikini život u raju', napisala je Brooke na Instagramu ispod fotografija na kojima vješto pozira u crno-bijelom bikiniju koji je naglašavao njezinu zavidnu figuru.

  • +9
Brooke Shields Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U intervjuu za magazin Health, Brooke je nedavno otkrila da je naučila voljeti svoje tijelo.

'Svoje tijelo uvijek sam doživljavala atletskim, odnosno velikim. Na sreću, ovih dana prihvaćaju se različiti tipovi tijela', priznaje Brooke, ističući kako često vježba s osobnim trenerom i da se ne odriče omiljenog joj sladoleda i čaše vina. Sudeći po fotografijama s egzotičnog odmora, Brooke se uloženi trud itekako isplatio.