SEKS SIMBOL 80-IH

Brooke Shields izgleda kao u danima najveće slave

04.04.2017 u 10:30

  • +2

Brooke Shields

Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Bionic
Reading

Američki model i glumica Brooke Shields, koja se kao tinejdžerica proslavila ulogom u filmu 'Plava laguna', uspjela je zasjeniti uzvanice na glamuroznom balu Tribeca u organizaciji njujorške akademije umjetnosti

Plavooka ljepotica prepoznatljivih obrva i bujne smeđe kose, koja će u svibnju proslaviti 52. rođendan, bila je glavna zvijezda tradicionalnog bala Tribeca, potvrdivši da mladolikim izgledom i vitkom linijom može konkurirati mnogo mlađim kolegicama iz svijeta šoubiznisa.

U društvu glumice Naomi Watts uspjela je oduševiti izgledom u elegantnom crnom odijelu s korzetnim topom s prozirnim detaljima. Elegantnu kombinaciju s dozom seksepila zaokružila je crnim štiklama s remenčićima, a od modnih dodataka odlučila se za tirkiznu torbicu, sjajni choker i decentne naušnice. Bujnu kosu ovoga puta istaknula je valovima.

U jednom od ranijih intervjua Brooke je svojedobno otkrila kako svoju nevjerojatnu liniju duguje predanom vježbanju joge.

'Jako sam ponosna na to što sam tako fit. Volim vježbati najmanje tri puta tjedno, a prakticiram i jogu nekoliko puta tjedno. Godinama sam plesala na Broadwayu, stoga, kada plešem ili vježbam, moji se mišići odmah sjete svih pokreta, kao da sam sportašica', ispričala je tom prilikom Brooke Shields koja se uz uspješnu karijeru modela, glumice i titule seks simbola 80-ih može pohvaliti diplomom poznatog sveučilišta Princeton na kojem je završila studij francuske književnosti.