STAJLIŠ FRANCUSKINJA

Brigitte Macron prekršila vlastito modno pravilo: U ovom je još nismo vidjeli

11.01.2018 u 11:25

Bionic
Reading

Brigitte Macron, prvu damu Francuske i suprugu premijera Emmanuela Macrona, modna je biblija Vogue proglasila najbolje odjevenom damom, a kontroverzna Francuskinja nastavlja svoj nepogrešiv modni niz u kojem prevladaju opako dobri kaputi, kakve bi svaka zaljubljenica u modu voljela imati u svojoj garderobi

Brigitte dobro zna što joj pristaje pa uglavnom bira military krojeve koji prate liniju tijela, a redovito su ukrašeni ili efektnim gumbima ili zipovima.

Ova kontroverzna Francuskinja uživa kršiti modna pravila s puno stila, a kritičare koji su joj poručili da se odijeva neprimjereno svojim godinama uspješno ignorira.

Odlične outfite zaredala je i u Kini, u koju se u trodnevni službeni posjet zaputila sa svojim 24 godine mlađim suprugom. Dakako, svi pogledi bili su upereni u gospođu Macron koja je priredila pravu modnu reviju svojim prepoznatljivim stajliš jaknama i kaputima koji joj stoje kao saliveni.

  • +18
Brigitte Macron Izvor: Reuters / Autor: CHARLES PLATIAU

Ispred kineske palače Daming u gradu Xi'anu, gdje je njezin suprug održao govor, Brigitte je bila utjelovljenje elegancije odlučivši se za kombinaciju kožnih hlača, visokih robusnih crnih gležnjača talijanskog brenda Strategia i trendi dolčevite s još jednim fantastičnim kaputom iz njezine bogate kolekcije.

Crvenim kaputom sa zlatnim gumbima u formi dvoredna kopčanja, nadahnutim njezinom omiljenim sakoima s potpisom Balmaina, odala je počast domaćinima, a odličan je outfit začinila prelijepom torbicom Christiana Louboutina. Ova cool Francuskinja oduševila je Kineze i u prelijepoj crvenoj maksi haljini ukrašenoj srebrnim detaljima s potpisom omiljenog pariškog brenda Louis Vuitton, što je modni iskorak za nju jer preferira haljine dužine iznad koljena.

'Nosim suknje do poviše koljena, a ne minice! Priznajem da sam voljela nositi minice kad sam bila mlađa, skrivale bismo ih u torbe kad smo izlazile. Išle smo u krajnost, od prekratkih do predugih suknji, sve dok me jednog dana baka nije uhvatila u jednoj takvoj i rekla mi - 'moj bože, izgledaš kao kakva stara baba'. Nikad ih više nisam nosila!', otkriva gospođa Macron, koju smo tek sad vidjeli u dugoj haljini.

  • +10
Svi kaputi Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ništa manje elegantno nije izgledala ni kad se odlučila za upečatljivi bijeli kaput sa zlatnim gumbima, bajkerske gležnjače i kožne hlače, upotpunivši odličan dnevni look velikim bijelim šalom prilikom posjeta Zabranjenom gradu.

  • +35
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Brigitte zbilja s lakoćom slaže uspješne modne kombinacije, a ne krije to da voli lijepo izgledati.

'Uvijek sam puno truda ulagala u svoj izgled, pitajte samo to i moju djecu ili učenike. Nikad ne bih izašla iz kuće bez pažljivo odabrane modne kombinacije i frizure. Rezultat može doduše varirati, ali ja ne mogu drugačije', kaže Brigitte Macron.