ROKERSKI ŠIK

Brigitte Macron istaknula noge i pohvalila se zanimljivim gležnjačama

19.12.2017 u 10:48

Bionic
Reading

U ulozi domaćice, 64-godišnja supruga francuskog predsjednika u Elizejskoj palači dočekala je žensku rukometnu reprezentaciju Francuske koja se na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj okitila zlatnom medaljom u finalu s Norveškom

Uvažene gošće Brigitte je pozdravila u izdanju sasvim tipičnom za njezin modni izričaj. Da posjeduje impresivnu kolekciju kaputa i jakni, dokazala je u nekoliko navrata, a ovaj se put odlučila za kratki kaput mornarski plave boje s kožnim detaljem.

Kaput predimenzioniranog kroja prva dama Francuske nosila je uz bijelu košulju i crnu vestu V-izreza ovratnika, a novo formalno izdanje zaokružila je uskim kožnim hlačama i dosad neviđenim parom crnih gležnjača.

  • +4
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kombinacijom hlača i crnih gležnjača s detaljem zlatnih gumba Brigitte je stvorila balans između predimenzioniranih komada, istovremeno ne odstupajući od prepoznatljivog modnog stila.

Omiljene kožne hlače Brigitte je posljednji put nosila prilikom posjeta zoološkom vrtu Beauval, a glavni povod dolaska postala je prva panda rođena u Francuskoj imena Yuan Meng ('Ostvarenje sna').

  • +5
Brigitte Macron Izvor: Reuters / Autor: POOL

Mladenačkim stilom, rušenjem predrasuda i kršenjem nepisanih modnih pravila Brigitte Macron uspjela se itekako istaknuti u svijetu prvih dama, a poput nje, u nošenju kožnih hlača u formalnim pojavljivanjima ništa sporno ne vidi ni španjolska kraljica Letizia.

  • +7
Kraljica Letizia u kožnim hlačama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia