elegantno izdanje

Brigitte Macron pohvalila se novim modelom omiljenog sakoa

04.12.2017 u 10:06

Bionic
Reading

U povodu obilježavanja Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a predsjednički par Macron odlučio je posjetiti bolnicu u gradu Saint-Denisu

Za posjet bolnici u sjevernom predgrađu Pariza, Brigitte Macron odlučila je stvoriti stilski odmak od omiljenih haljina s potpisom Louis Vuittona, uskočivši u sako modne kuće Balmain.

Kao što je slučaj s haljinama iznad koljena kojima je godinama vjerna, Brigitte Macron često se može vidjeti u sakoima s potpisom Balmaina. Ovaj put pohvalila se primjerkom od tvida s prepoznatljivim zlatnim gumbima.

  • +10
Brigitte Macron Izvor: Reuters / Autor: CHARLES PLATIAU

Sako s klasičnim motivom tartana stiže kao alternativa konzervativnoj paleti boja sakoa koje je Brigitte Macron donedavno favorizirala u javnim pojavljivanjima, a u prodaji se nalazi po cijeni od 16 tisuća kuna.

  • +13
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: profimedia

Upečatljivom sakou s potpisom Balmaina odlučila je pridružiti klasične odjevne komade poput bijele košulje, crnog prsluka i traperica skinny kroja u paru s gležnjačama na petu.

Poput prve dame Francuske, sakou prestižne francuske kuće nisu odoljele brojne dame uključujući Severinu i atraktivnu bivšu manekenku Ivu Šarić Leko.

  • +19
Brojni poznati na predstavljanju novog modela Izipizi Glacier Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish