NOVI PREDMET ŽUDNJE

Brend koji vole Hrvatice predstavio originalnu torbu koja doslovno poziva da je se ukrade

30.07.2019 u 14:52

Bionic
Reading

Popularni modni brend Off-White predstavio je torbu naziva 'Jitney' koja je od trena kada je puštena u prodaju izazvala ogromno zanimanje javnosti. Ova originalna torba svojim izgledom doslovno mami kradljivce

Ljubav između žena i torbi neosporna je i uvijek prisutna. Tako je bilo otkako je svijeta i vijeka. Mnoge žene će na kvalitetnu torbu izdvojiti pozamašnu svotu novca, a pogotovo kada je riječ o originalnoj torbi poput one koju je nedavno lansirao brend Off-White.

Zamislite da torbu platite 8,700 kuna i u nju potrpate plaću koju ste upravo podignuli na bankomatu, a ona uporno mami sve oko sebe da vam je ukradu. E, pa upravo to je slučaj s novom torbom 'Jitney' brenda Off-White koja je postala pravi hit na društvenim mrežama odmah nakon što je dizajner Virgil Abloh predstavio torbu na Instagram profilu brenda.

Iako je oblikom sasvim jednostavna, torba je specifična po originalnom natpisu. Na gornjištu torbe koja za sada dolazi u dvije boje - crnoj i bijeloj, ispisano je slovima 'Logo' (logo), Turn to open (okreni za otvaranje) sa strelicom koja prikazuje kopču i služi kao uputa za otvaranje torbe te 'Cash inside' (novac unutra) koji itekako privlači pažnju.

Natpis koji indicira da se u torbi nalazi gotovina u kombinaciji s natpisom koji otkriva kako se torba otvara zasigurno će olakšati posao eventualnim lopovima koji uoče 'lak plijen'.

Ove originalne torbe dolaze u pet veličina, a najmanja crossbody torbica prodaje se po cijeni od 4,000 kuna. Vrijedi li kupnjom jedne od ovih torbica riskirati da vam se dogodi krađa, prosudite sami.