TRAŽENI MODEL

Rihanna prošetala u tenisicama o kojima modni ovisnici sanjaju

16.04.2019 u 12:08

Bionic
Reading

Čak i kada je riječ o svakodnevnom stilu odijevanja, 31- godišnja modna ikona s Barbadosa javnost redovito oduševljava svojim modnim odabirima

Na ulicama New Yorka, slavna pjevačica, glumica i dizajnerica Rihanna ponovno je dokazala kako modu ima u malom prstu uskočivši u casual no ništa manje efektnu kombinaciju.

Novo izdanje kreirala je svilenom košuljom u neonski zelenoj boji, koja slovi za veliki hit proljetne sezone, a njoj je pridružila klasični svijetli model skinny traperica.

  • +4
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Udobnost po pitanju obuće, megapopularna Rihanna pronašla je u efektnom modelu visokih tenisica; produktu velike modne suradnje koje zagriženi fanovi tenisica itekako cijene i prepoznaju.

Riječ je o kultnom modelu tenisica Air Jordan 1s kojim je novi izgled u suradnji s američkim sportskim divom Nike darovao proslavljeni dizajner brenda Off-White i kreativni direktor modne kuće Louis Vuitton, Virgil Abloh.

Spomenuti model tenisica viđen na Rihanni predstavljen je u sklopu najnovije kolekcije, a ove ekskluzivne Jordanice, koje se teško nalaze u prodaji, imaju prepoznatljivu narančastu, patentnu etiketu koja je postala statusni simbol u svijetu streetweara.

Novo casual izdanje u maniri 90-ih, Rihanna je dodatno istaknula okruglim modelom sunčanih naočala, parom ogrlica i dodatkom crne torbice od satena.