JENNIFER LAWRENCE:

Bradley Cooper je najseksi muškarac

28.03.2012 u 10:20

Bionic
Reading

Jennifer Lawrence (21) ovih je dana mlada glumica o kojoj se najviše priča zahvaljujući ulozi odvažne Katniss u hit filmu filmu 'Igre gladi' koji obara rekorde gledanosti

Jennifer je u vezi s kolegom iz filma 'X Men: First Class', mladim britanskim glumcem Nicholasom Houltom kod kojeg joj se sviđa što je staložen i jednostavan.

Iako je i sama Amerikanka, Jennifer je za magazin Look ispričala da joj se više sviđaju britanski dečki koje smatra simpatičnijima.

'Amerikanci me pomalo plaše sa svojim samouvjerenim stavom. Britanci su nekako slatki kad su zbunjeni i dragi. To mi se više sviđa', rekla je Jennifer.

Ipak, pohvalila je kolegu, američkog glumca Bradleyja Coopera s kojim je surađivala na filmu 'The Silver Lining'.

'Mislim da je sasvim zaslužio titulu najseksi muškarca. On je seksi jer je zabavan, pametan i drag. Nije nimalo umišljen i pristupačna je osoba', kaže lijepa Jen.
Dodala je da iako voli svoj posao, nije totalna karijeristica.

'Vidim se jednoga dana u ulozi majke i supruge. To sam oduvijek željela. Nije se ništa promijenilo nakon filma 'Igre gladi'', kaže Jennifer koja je pozornost filmskoga svijeta skrenula ulogom u potresnoj nezavisnoj drami 'Zimska kost', o Americi kakvu ne poznajemo.