BAGAT šivaća mašina

Božićni poklon koji će očarati bližnje!

07.12.2023 u 07:20

Bionic
Reading

Božićno darivanje predstavlja izraz ljubavi, pažnje i dubokog razumijevanja među najbližima. Odabir pravog poklona ima moć stvaranja nezaboravnih trenutaka i oplemenjivanja duha blagdana. Svaki pažljivo odabrani dar postaje simbol brižnosti, izraza zahvalnosti i posebnog traga u srcu onoga tko ga prima. Pravilan odabir poklona govori o pažnji koja je posvećena razumijevanju osobnosti, želja i potreba najbližih. Dar koji odražava njihove interese ili ispunjava dugogodišnje želje ima moć povezivanja i stvaranja divnih uspomena. Pravilno odabrani darovi stvaraju osjećaj povezanosti, čineći blagdane vrijednima sjećanja i često postaju dragocjeni simboli obiteljskih tradicija.

Jedan od darova koji će sigurno očarati blisku osobu je šivaći stroj. Šivaći stroj predstavlja dar pun potencijala za stvaranje, osobno izražavanje i zajedničke trenutke. Osim što potiče kreativnost, omogućuje stvaranje jedinstvenih komada odjeće ili ukrasa, dodajući posebnu vrijednost svakom šavu. Ovaj dar nije samo praktičan alat, već i poziv na dijeljenje iskustava, učenje novih vještina i zajedničko stvaranje nezaboravnih trenutaka. Šivanje postaje više od hobija - postaje put ka održivosti, osobnom izrazu i zajedništvu u blagdanskom ozračju.

Bagat je povodom Božića pripremio posebne popuste za svoje šivaće mašine.

Stara zvijezda zasjala je u modernom ruhu. S pouzdanim šivaćim strojem BAGAT DANICA sašijte modernu odjeću, izradite proizvode za kućni tekstil ili samo popravite/skratite/suzite odjeću. Moderan dizajn i izvrsne osnovne funkcije olakšat će vam rad. Šivaći stroj BAGAT Danica jednostavan je i prenosiv, što ga čini odličnim izborom za tečajeve šivanja ili za šivanje u manjim prostorima. Zahvaljujući unaprijed postavljenoj duljini i širini boda, čak i početnici će smatrati da je ovaj stroj iznimno jednostavan za korištenje. S 12 vrsta šivaćih šavova, bilo da šivate modne predmete, kreirate vlastite predmete ili jednostavno popravljate, ovaj stroj može sve! Nova mehanička šivaća mašina BAGAT Danica može izvesti 12 različitih uboda, a uključuje i automatsku rupicu s 4 brzine. Opcije uboda jasno su prikazane na rotirajućem gumbu za odabir uboda, samo okrenite gumb za odabir uboda. Bagat DANICA možete kupiti po posebnoj akcijskoj cijeni za samo 179,90 €* (Redovna MPC je 199,90 €).

Šivaći stroj Bagat JANTAR jednostavan je i intuitivan za korištenje. Žuta je boja energije, sunca, intelekta i lakoće. Stroj smo nazvali po kamenu Jantar koji simbolizira uspjeh. Šivaća mašina Bagat Jantar nudi čak 17 programa šivanja, uključujući ukrasno šivanje i overlock šivanje.

Bagat JANTAR možete kupiti po posebnoj akcijskoj cijeni od 219,90 €* (Redovna MPC je 249,90 €).

Šivaći stroj Bagat SAFIR napredan je te nudi velik izbor uboda. Plava boja je simbol mira i opuštenosti u prirodi. Predstavlja sklad, nebo i vodu. Stroj smo nazvali po kamenu Safiru, koji je simbol snage i kreativnosti.. Šivaća mašina Bagat Jantar nudi čak 34 programa šivanja, uključujući ukrasno šivanje i overlock šivanje. Bagat SAFIR možete kupiti po posebnoj akcijskoj cijeni od 269,90 €* (Redovna MPC je 299,90 €).

Božić je pred vratima, a blagdanske ponude su spremne! Na Bagat webshopu www.bagat.hr možete pronaći akcije i na druge šivaće mašine. Iskoristite savršenu priliku za kupovinu BAGAT ili SINGER šivaćih mašina nove generacije. Akcija traje od 2.12. do 31.12. ili isteka zaliha.

Šivaće mašine BAGAT i SINGER možete kupiti na Bagat Hrvatska webshopu i na sljedećim prodajnim mjestima: Elipso, Emmezeta, eKupi, Bazzar. Za više informacija možete i nazvati na 01/5619 242 ili poslati email na info@eurorobot.hr.

*Istaknuta cijena je preporučena maloprodajna cijena, dok stvarna cijena može biti različita ovisno o prodavatelju i mjestu prodaje.