idealan poklon

Poznata hrvatska glumica ima odličan prijedlog za poklon, ovih blagdana! Biste li i sami ovo poželjeli?

28.12.2023 u 08:26

Bionic
Reading

Blagdani su tu, a za mnoge su to i najljepši dio godine u kojem uživamo družeći se s voljenim osobama, opuštajući se uz najfinije delicije i božićne filmove…

No zadnji mjesec u godini kod mnogih izaziva hrpu stresa i nervoze jer toliko toga je za obaviti, od pripreme delicija, ukrašavanja doma, potrage za idealnim borom, kupnje i zamatanje poklona…

A tu je naravno i ono 'temeljito' blagdansko pospremanje kojem se nitko ne veseli…

Ukoliko ste i vi među onima koji u prosincu panično trče po trgovinama ili nestrpljivo iščekuju dostavu u zadnji tren, zašto to ove godine ne biste riješili na puno elegantniji način.

Roomba Combo kombinirani je robotski usisavač i perač podova koji će svakome izmamiti široki osmijeh na lice. Riječ je o poklonu iz snova jer je ovaj moćni uređaj vjerni saveznik prilikom čišćenja doma i neće nas iznevjeriti.

Ovaj nevjerojatni robotski usisavač spasit će nas svih tih muka oko blagdanskog čišćenja, a naša poznata glumica Petra Kurtela otkrila je sve prednosti ovog malog, ali moćnog robotskog usisivača koji radi čuda kad se radi o čišćenju.

U prosincu kad smo pretrpani obvezama Roomba će odraditi naš posao dok se mi posvećujemo drugim važnim obvezama koje moramo riješiti pa će bez sumnje razveseliti nama bliske osobe kojima želimo olakšati život.

Nije tajna da je iRobot vodeći svjetski proizvođač robota za kućnu uporabu, a činjenica da je da je do sada prodano više od 40 milijuna iRobota diljem svijeta – govori sama za sebe. Samim time, broj zadovoljnih korisnika raste iz dana u dan, a mnoge će oduševiti vijest kako su napokon stigle nove serije 2u1 Roomba Combo (serija i5 i j5 ).

Riječ je o robotu za usisavanje ili za usisavanje i pranje podova s naprednom navigacijom. Bez obzira trebate li samo usisati ili obrisati pod u svome domu, vikendici ili na radnom mjestu, ovaj uređaj može podnijeti sve.

Uz samo jedan aparat moguće je udvostručiti čišćenje. Točnije, ili samo svojoj Roombi dajte zadatak da usisa ili pridodajte i spremnik Roomba Combo kako bi postigli i usisavanje i pranje podova.

Dva spremnika za suho čišćenje i kombinirano čišćenje i pranje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Također, odlikuje je napredna Smart mapping funkcija koja omogućava biranje prostora čišćenja, što znači da je doslovno moguće narediti svojoj Roombi gdje da čisti, a što da zaobiđe. Ono što ovu seriju Roombe, ali i svaku do sada izdvaja su vrhunska kvaliteta i najsuvremenija tehnologija.

Ovaj nevjerojatan uređaj koji svakodnevicu čini daleko lakšom, oduševio je i našu glumicu Petru Kurtelu, koje se naši TV gledatelji sjećaju i kao Lane Kos iz TV serije 'Zabranjena ljubav'.

Plavokosa Zagrepčanka, mama malenoga Relje, ali i vlasnica psa Konora i mačka Žarka s kojima dijeli kućanstvo, jako dobro zna što to znači kada 'netko drugi' odradi nešto umjesto tebe.

Zahvaljujući ovom malenom 'čarobnjaku' koji svoj posao odrađuje bez greške, Petri ostaje puno više vremena za druženje s Reljom ili odlazak u park jer zna da će ona odraditi svoj posao savršeno i to svaki put. Korisnikova riječ, u ovom slučaju Petrina, Roombina je zapovijed. Pouzdani robotski usisavač svoj posao svaki put će napraviti bez greške i nema mjesta živciranju ili gubljenju vremena na čišćenje pa glumica, Relja i njezin partner Igor Banović mogu bez grižnje savjesti i bojazni uživati jer im njihova Roomba pomaže u kućanskim poslovima i odrađuje svaki zadatak bez pogovora.

Kao vodeći svjetski proizvođač robota za kućnu uporabu, iRobot je posvećen dizajniranju i proizvodnji robota, koji svakodnevno unose radost u domove i poslovne prostore diljem svijeta. A ono najljepše je što, kao u slučaju Petrine obitelji, iRobot omogućava i ostavlja više vremena za one istinski vrijedne stvari, poput druženja s obitelji i prijateljima.

Iskoristite poseban božićni popust sada za kupovinu jednog od modela Roombe. Prepustite se Božićnom duhu, razveselite sebe i svoje bližnje novim robotskim usisavačem ili peračem podova iz iRobota.

Roombe su dostupne po akcijskim cijenama na iRobot Hrvatska web trgovini, iRobot kiosk - Arena Centar Zagreb, iRobot kiosk – City Center One, Split, te kod ovlaštenih prodavatelja: Sancta Domenica, Harvey Norman, Svijet medija, Elipso, Centar Tehnike, Emmezeta, eKupi, Bazzar. Trajanje akcije je do 31.12.2023 ili do isteka zalihe. Za više informacija možete i nazvati na 01/5619 242 ili poslati email na info@irobot.hr.