FASHION GURU

Bome, da bih riječ rekao, Zrinka Cvitešić izgleda zaista senzacionalno!

Fashion Guru
Fashion Guru
Više o autoru

Bionic
Reading

Zrinka Cvitešić trenutačno promovira novu Amazonovu seriju 'The Power', a na londonskoj premijeri zablistala je u odličnom stajlingu

Glumica Zrinka Cvitešić niže samo glumačke uspjehe i treba biti zadovoljna jer nije mala stvar glumiti uz dobru glumačku postavu u visokobudžetnoj seriji koja kreće s prikazivanjem krajem mjeseca.

Nadam se dobrim kritikama, kao što su i moje za ovaj njezin stajling pokazan na londonskoj premijeri serije. Crne štofane hlače visokog struka, dužine do gležnja, bile su odličan izbor uz nude korzet, a u istoj boji su i jednostavne salonke.

  • +2
Londonska premijera serije 'The Power' Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zvijezda stajlinga bio je korzet, apsolutni hit ove sezone, a njezin je u nude nijansi, od tila i drapiran, dok vidljivi fišbajni pojačavaju romantičan duh.

Naizgled jednostavan stajling samo je upotpunila naušnicama što se tiče nakita i to je bilo super. A popularnu bob frizuru malo je razbarušila, tj. napravila lagane valove. Bome, da bih riječ rekao, Zrinka izgleda zaista senzacionalno i neka joj takve budu i ostale kritike.

  • +24
The Power Izvor: Prime Video / Autor: Prime Video

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.