FASHION GURU

Nicole je senzacionalna, nakupina materijala od zgodne Florence napravila je buhtlu, a tek ona u gaćama i grudnjaku iz Name...

 • 13.03.2023 u 17:32

 • Bionic
  Reading

  Sudeći prema sinoćnjoj večeri, Oscari su se vratili u glamuroznom stilu. Bilo je dobre mode, a za filmove ćemo lako...

  Jedino mi je smetalo što nije bilo nekog velikog skandala, osim što su raščetvorili sirotog Hugha Granta koji je dobro rekao polugoloj voditeljici da je sve to vanity fair ilitiga sajam taštine. A i njezina pitanja 'što imaš na sebi' su ok za neku glumicu, ali pitati to njega stvarno je smiješno - donijeli su mu smoking, obukao ga je i to je to.

  Ali da se mi vratimo na bolje kiklje. A bilo ih je stvarno lijepih.

  • +44
  Moda na 95. dodjeli Oscara Izvor: Profimedia / Autor: KYUSUNG GONG / PICTURELUX / PROFIMEDIA

  Medu najboljima, kao i inače, bila je Nicole Kidman u uvijek senzacionalnom Armani Privéu. Naravno, dežurni dušobrižnici su se javili i rekli da je gospođa bila malčice pijana. I kaj i da je? Toliko puta je prošla ovim tepihom da bih i ja na njezinom mjestu prije cugnuo nešto da mogu to preživjeti. Njezina jednostavna frizura, izvrsna silueta i dramatična šminka bile su savršen spoj za ovakvu večer.

  Ako netko zna kako se treba odjenuti, onda je to Lady Gaga - došla je u crnoj balskoj haljini s gornjim dijelom od tila, ali zanimljivo je to da je donji dio na leđima bio dosta provokativan, tako da joj se nazirala guza. Ako pak netko zna kako balansirati na rubu provokativnosti, onda je to Donatella Versace, jer učila je od najboljeg.

  • +18
  Lady Gaga u Versaceovoj haljini Izvor: Profimedia / Autor: JOHN SALANGSANG / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / USA TODAY NETWORK / DDP USA / PROFIMEDIA

  Kada vidite Jessicu Chastain, tako je svejedno što ima na sebi. Uvijek dobro izgleda, a kada se sredi kao sada te nosi predivnu klasičnu Guccijevu haljinu, onda možete samo uzdahnuti.

  Angela Bassett u ljubičastoj Moschinovoj haljini bila je spremna uzeti Oscara, ali kako govorimo o lošem Marvelovom filmu, a u konkurenciji imaš i Jamie Lee Curtis, onda je jasno da Angela stvarno nije imala nikakve šanse, ali zato joj je haljina bolja.

  Poznati model Cara Delevingne, koja želi biti i priznata glumica, nakon što je punila novine svojim šokantnim priznanjima na Oscaru se pojavila u raskošnoj i glamuroznoj crvenoj haljini Elieja Saaba. Kao prava manekenka zna zauzeti pozu, izbaciti nogu i prezentirati odjevni predmet, a mora se priznati da joj to stvarno lijepo stoji i da itekako dobro izgleda.

  • +7
  Cara Delevingne Izvor: Profimedia / Autor: JOHN SALANGSANG / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / MICHAEL TRAN / AFP / PROFIMEDIA

  Začudo, ali Salma Hayek je ove godine bila za svaku pohvalu. Nije baš da se zgodna i seksepilna glumica zna odjenuti, a još je to čudnije kad može imati brendove koje poželi jer joj je muž vlasnik modnog carstva, da ne govorim o svim stilistima koji su joj na raspolaganju. Ali ovaj put izgledala je zaista zanosno u šljokičastoj koraljnoj Guccijevoj haljini.

  A sad najgore...

  Jedna od lošijih bila mi je miljenica Florence Pugh. Tu je kreaciju radila modna kuća Valentino, iako bih ovako na prvu rekao da ju je kreirao neki, ajmo reći, hrvatski dizajner. Nažalost, meni je ovo samo nakupina materijala koji je od zgodne glumice napravio buhtlu.

  Jedna od gorih kreacija je ona na Ashley Graham - osim što nije bila spremna za red carpet i pitanja, još je odjenula jednu od gorih kreacija koje sam vidio u posljednje vrijeme, a znate da živimo u Hrvatskoj.

  • +8
  Ashley Graham Izvor: Profimedia / Autor: Doug Peters / PA Images / Profimedia

  Nakon te katastrofe u crnom, koju je napravila Alberta Ferretti, na party Vanity Faira došla je u još goroj, u gaćama i grudnjaku koji kao da su iz Name, a upotpunila ih je kućnim ogrtačem od prozirnog crvenog muslina. Tko god joj je to radio, nadam se samo da nije ništa platila.

  Naravno da se na partyju Vanity Faira svi nacrtaju, ali sva sreća da ovim dosadnim Kardashiankama ili ženi Justina Bibera ne dozvoljavaju dolazak na glavnu svečanost Oscara, pa moraju što bolje iskoristiti party na sajmu taštine...

  • +115
  Poznati na zabavi Vanity Faira Izvor: Profimedia / Autor: MICHAEL TRAN / AFP / CRASH/IMAGESPACE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

  Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.