FASHION GURU

Dašak glamura Franka je donijela ne samo haljinom koja joj je lijepo pristajala, već i frizurom u stilu zlatnog doba Hollywooda

  • 18.03.2023 u 16:07

  • Bionic
    Reading

    Franka Batelić pokazala je odličan stajling na Zagrebačkom festivalu, od haljine, šminke do frizure, sve je bilo savršeno usklađeno i jako glamurozno

    Sinoćnji zagrebački festival je izgledao bolje nego prijašnjih godina, ali treba još tu posla da bi se 'uhvatilo' ono što je nekada bio. Najbolje to pokazuje što je uvjerljivo najbolji dio bio kada je na scenu došao Drago Diklić i pokazao se barem na trenutak festival u najboljim danima.

    Kako to obično biva svakakvih izvođača je bilo kao i osebujnih stajlinga.

    Meni se, naravno, najviše sviđao dio sa gospodinom Diklićem pa tako i trenutak u kojem je Franka izašla na pozornicu u glamuroznoj bijeloj haljini i svojim zvonkim glasom otpjevala njegovu pjesmu.

    Dašak starog glamura donijela je ne samo haljinom koja joj je lijepo pristajala, već i frizurom u stilu zlatnog doba Hollywooda te jakom ali opet neprenapadnom šminkom.

    • +16
    70. Zagrebački festival Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak / Pixsell

    Njezin pjevački partner Matija je došao kao i inače bez nekog modnog identiteta, kao da je iz Zare ispao, ali oprostit ćemo jer lijepo pjeva i sklada.

    • +4
    Franka Batelić Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.