HIT KRPICA

Bojana Gregorić Vejzović bez greške isfurala trendi komad za kojim luduju modne ovisnice

30.05.2019 u 14:46

Bionic
Reading

Da ima stila, Bojana Gregorić Vejzović je već puno puta dokazala. Lijepa glumica ne krije svoju ljubav prema modnim krpicama, a nedavno se počastila i jednim trendi komadom koji proteklih mjeseci gledamo na svakom koraku

Iako je nedavno otkrila kako je poprilično štedljiva kada je odjeća u pitanju te kako najčešće odabire klasične komade koji u pravilu ne izlaze iz mode, glumica Bojana Gregorić Vejzović s vremena na vrijeme voli se počastiti i pokojim trendi komadom.

'Volim dobre cipele, torbe i kaput. To su stvari koje godinama nosim. Često biram po principu klasične bezvremenske ljepote i kvalitete, a ne trenutačnog modnog 'must have' momenta, zato mi za te stvari nije žao izdvojiti iznos, dok za ostale krpice znam biti više nego štedljiva', izjavila je nedavno zagrebačka glumica.

No fotografija koju je podijelila s fanovima na svom Instagram profilu govori suprotno. 47-godišnja glumica, koju javnost najviše pamti po ulogama u domaćim sapunicama kao što su 'Pogrešan čovjek', 'Horvatovi', 'Stella', 'Počivali u miru', 'Ponos Ratkajevih', 'Naša mala klinika' i 'Ljubav u zaleđu', podijelila je fotografiju na kojoj pozira u predivnom eksterijeru Botaničkog vrta u trendi modnom izdanju koje je zaslužilo čistu peticu.

Usku crnu dolčevitu glumica je uskladila s ultrapopularnom maksi suknjom leopard uzorka u kombinaciji narančaste i tamnoplave boje, a cjelokupan stajling upotpunila je crnom kožnom jaknom i mačkastim sunčanim naočalama vintage izgleda.

Suknje leopard uzorka trenutno su veliki hit na modnoj sceni. Nakon što su ove zime, u vrijeme vladavine životinjskog printa, bile jedne od najtraženijih trendi komada, i sada nakon nekoliko mjeseci pomama za ovim suknjama ne jenjava.

Trendseterice diljem svijeta zakrčile su Instagram fotografijama u stajlinzima s naglaskom na chic suknje leopard uzorka koje u trenu podižu baš svaki stajling, a lijepa glumica je sada, htjela ili ne htjela, jedna od njih.

  • +11
Suknje leopard uzorka Izvor: Promo fotografije / Autor: promo