SVESTRANA GLUMICA

Bojana Gregorić Vejzović: 'Kad su krpice u pitanju, znam biti više nego štedljiva'

18.12.2018 u 12:48

Bionic
Reading

Jedna od naših ponajboljih glumica, uz svoju impresivnu glumačku karijeru i obiteljske obaveze stigne se baviti i humanitarnim radom, a nerijetko odradi i kakvu modnu kampanju. Bojana Gregorić Vejzović ovaj put predstavlja zanimljive unikatne torbe. Za tportal je otkrila koliko ih ima u svom ormaru, što u njima nosi i na što je slaba kad je o modi riječ

Kao prava ljubiteljica mode i jedna od najbolje odjevenih žena na javnoj sceni, Bojana Gregorić Vejzović veliku pažnju pridaje i torbama. Zato joj je ova modna kampanja za Mala Gbag, uz to što je riječ o njezinim dugogodišnjim prijateljicama, utoliko draža.

'Kad je riječ o torbama, ovisi o prigodi. Večernje nosim uvijek manje i svakojakih oblika, bitno mi je samo da stane ruž mobitel, ključevi i mala puderjera, a dnevno volim nositi veće torbe. Kroz dan svega se unutra nađe, od tekstova za probu, standardnih sitnica kao što je sjajilo za usta do sendviča i lutkica koje Zoe odluči ipak ne nositi, pa se tumbaju kroz radni dan skupa samnom', ispričala nam je kroz smijeh.

Na pitanje koliko ih posjeduje, našalila se da ju je sram početi ih brojati.

'Enes me uvijek zafrkava i kaže da tu zaljubljenost u torbice ne razumije pogotovo što često znam upravo zbog mijenjanja istih, zaboraviti nešto u staroj što je baš tog trenutka potrebno', kaže Bojana.

Zanimalo nas je postoji li neka koju bi baš voljela imati.

'Rekla sam Gogi koja je svojom kreativnošću i započela cijelu priču s Mala Gbag torbicama da čim izrade više sivih kao na fotografiji, prva je moja. Taman za dnevne obaveze, uz sve paše, a nije prevelika. Nadam se da ću je mozda imati pod borom ovog Božića, priznala je.

Otkrila nam je i svoje modne slabosti.

'Ja ih nazivam igračkama za velike cure. (smijeh). Volim dobre cipele, torbe i kaput. To su stvari koje godinama nosim. Često biram po principu klasične bezvremenske ljepote i kvalitete, a ne trenutačnog modnog must have momenta, zato mi za te stvari nije žao izdvojiti iznos, dok za ostale krpice znam biti više nego štedljiva', izjavila je.

Glumicu zbog svoje svevremenske ljepote i karzime često zovu za razne modne kampanje poput ove za brend koji je već svojim proizvodima probio granice Hrvatske. Ispričala je koliko je to veseli raditi.

'Ovo je posebna priča za koju me vežu dvije prijateljice Goga i Ksenija. Na tržišnoj vjetrometini drago mi je podržati domaći brend sjajne kvalitete i prelijepog izgleda! Mnoge su kampanje iza mene od prehrambenih proizvoda, modnih marki stranih i domaćih ali kad frendica osmislii priču i hrabro krene na tržiste veseli te njezin uspjeh kao tvoj osobni. Snimanje je izgledlo kao odlazak na kavu gdje smo se usput i pofotkali, a u stvari lijepo se napričale i pretresle sve dnevne teme, srećom da pa su nas ipak fotografkinja Karmen, šminkerica Seka Kožul i producent snimanja Tomislav Perić uspjeli povremeno uozbiljiti', rekla je Bojana.

  • +7
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin