PROGRESIVNO-AKTIVNA LIMUZINA

BMW otkrio detalje o PAS-u prije službenog debija

02.02.2009 u 09:00

Bionic
Reading

PAS, BMW-ova progresivna-aktivna limuzina, već duže vrijeme izaziva uzbuđenje. Temeljito zamaskirani automobil je nekoliko puta uhvaćen na testiranju, mediji su odradili svoj set nagađanja, no u BMW-u su se suzdržali od komentiranja - do sada

Novim video teaserom BMW nam je nekoliko tjedana uoči ženevskog salona idućeg mjeseca odlučio pokazati što možemo očekivati od njihovog novog automobila. U kratkom video prilogu ne pojavljuje se nijedan djelić automobila, no na zabavan i veoma informativan način Nijemci su nam otkrili mnogo toga što možemo očekivati od njihove progresivno-aktivne limuzine.

Novi automobil tako neće biti visok kao prosječni SUV, ali ni nizak kao limuzina. Bit će iznimno dugačak budući da u BMW-u ciljaju na prvoklasnu udobnost za sve putnike, no neće raspolagati trećim redom sjedala kako se nagađalo. Naposljetku Bavarci tvrde da će se novi automobil ponašati onako kako se od BMW-a očekuje, što će reći da možemo očekivati vozački automobil sa snažnim motorima pod poklopcem.

Premda nije potvrđeno, BMW-ov PAS trebao bi se pojaviti u Ženevi, a zasad nije poznato hoće li biti u konceptnom ili serijskom obliku.