VENERA U VODENJAKU

Blizanci, Vage, Vodenjaci, Strijelci i Ovnovi imat će uspjeha u zavođenju, a Bikovi, Lavovi i Škorpioni susretat će se s preprekama

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 31.01.2021 07:53
  • Objavljeno 31.01.2021 u 07:53
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Rob Wilkinson / Alamy / Profimedia

Venera će ove godine boraviti u Vodenjaku od 1. do 25. veljače, čime će obojati ljubavnu, modnu i umjetničku scenu neobičnim bojama

Dok se u prethodnom razdoblju kretala suzdržanim Jarcem, Venera se osjećala pomalo sputanom pa će iskoristiti boravak u kreativnom i neobuzdanom Vodenjaku za rušenje tabua i igranje protiv pravila.

  • +7
  • +4

Christie Brinkley je horoskopski Ovan, rođena je 2. veljače 1954.

Izvor: Profimedia / Autor: Josiah Kamau / Buzzfoto / Profimedia

Kada se planet ljubavi i užitka nađe u ovom inovativnom znaku, javlja se želja za iskušavanjem novog. Tražit ćete osebujnog partnera koji odudara od vašeg standardnog tipa, a pri udvaranju ćete primijeniti tehnike i 'trikove' koje ranije niste koristili. Veze koje su zapale u rutinu doživjet će uzlet ili se raspasti. Prijateljstvo će vam biti važna stavka. Mnoge će se veze roditi iz prijateljstva jer će vam mentalno slaganje i sličnost interesa biti važni sastojci ljubavnog odnosa.

Planeti pogoduju zračnim znakovima

Sklapat ćete poznanstva s onima za koje vjerujete da će vam obogatiti život i probuditi vam zanimanje za drukčija područja i hobije. Sviđat će vam se kreativni pojedinci neopterećeni konvencijama uz koje možete mnogo toga doznati i naučiti. Uz njihovu pomoć preispitat ćete odluke i stavove i početi mijenjati ono što vas ne usrećuje. Ovo je sretno razdoblje za umjetnike, koje će nalet nadahnuća potaknuti da budu vjerni sebi i stvaraju djela sa snažnom porukom.

U Vodenjaku će uz Veneru do 20. veljače biti i Sunce, a Merkur, Jupiter i Saturn još i duže. Takav raspored izrazito pogoduje zračnim i djelomično vatrenim znakovima. Osim što će biti najuspješniji u zavođenju i umrežavanju, Blizanci, Vage, Vodenjaci, Strijelci i Ovnovi imat će najboljih izgleda za učvršćivanje postojeće veze te obavljanje estetskih zahvata i promjena. Bikovi, Lavovi i Škorpioni susretat će se s preprekama koje bi ih mogle udaljiti od partnera ili im otežati osvajanje aktualne simpatije.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!