inovativni i puni ideja

Vizionari zodijaka: Koji horoskopski znak gleda najdalje u budućnost

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 23.01.2021 07:39
  • Objavljeno 23.01.2021 u 07:39
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Rawpixel Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Iako je Vodenjakov simbol čovjek koji zalijeva tlo vodom iz vrča, znak koji vlada u ovom razdoblju nije voden, nego zračan. On je zrak koji donosi vodu žednoj zemlji i omogućuje joj da ponovno urodi plodovima. Ta metafora odražava Vodenjakov dar dalekovidnosti, inovativnosti i obogaćivanja okoline svježim idejama

Zahvaljujući otvorenom umu i razmišljanju izvan standardnih okvira, Vodenjaci su najbrojniji u industrijama posvećenih izumiteljstvu, istraživanjima i predviđanju trendova. Nitko nije sposobniji od njih prepoznati veze između naizgled potpuno odvojenih pojava i smisliti rješenje temeljem tog otkrića. Drugima se njihove ideje mogu činiti čudnovatima, ali vrijeme često pokazuje da su bili u pravu.

Vodenjaci su humanitarci predani iznalaženju rješenja za probleme ljudskog društva i živih bića. Njihova je omiljena aktivnost razmišljanje. Mnogi im predbacuju da 'previše razmišljaju' i 'nerealno maštaju', no budući da prigovori potječu od zavisti i nerazumijevanja, Vodenjaci čine dobro ako im se suprotstave. Ponekad im mediokriteti toliko idu na živce da se agresivno sukobljavaju s njima i dolaze na glas kao buntovnici bez pokrića i dospijevaju na spisak nepoželjnih za suradnju.

  • +1

Amanda Holden je horoskopski Vodenjak, rođena je 16. veljače 1971.

Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Blizanac

Blizanac je naš izbor za broj dva na ljestvici vizionara. Radoznalo proučavaju širok spektar područja i druže se s raznolikim ljudima pa iz prikupljenih izvora izvlače zaključke koji su napredniji od zaključaka prosječnih, jednostranih mislilaca. Njihovo predviđanje može krenuti pogrešnim putem ako pobrkaju podatke pribavljene s raznolikih područja ili ako izgube zanimanje za temu koja ih je ranije privlačila.

  • +30
  • +27

Jill Biden je rođena u znaku Blizanaca, 3. lipnja 1951.

Izvor: EPA / Autor: Chip Somodevilla / POOL

Strijelac

Strijelac je tip koji stalno živi korak dalje od ostalih. Uvije gledaju u budućnost da upoznaju smjer kojim se kreću industrije zabave, prehrane i putovanja. Dok se Strijelac oslanja na intuiciju i špekulacije, njegov "susjed" Jarac ulaže sve u činjenice i logiku. Moćnom sposobnošću zaključivanja i projiciranja prethodnih zaključaka na buduće srodne situacije, i Jarac je istaknut vizionar naročito za politiku i tehnologiju.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!