TJEDNI HOROSKOP

Blizanci su ušli u prekrasno razdoblje, Vagama će tjedan obilježiti smijeh i veselje, Strijelci će morati pokazati strpljenje, a Djevice više razumijevanja za voljene

10.05.2021 u 06:36

Bionic
Reading

Počelo je prekrasno razdoblje za Blizance, u kojem im rastu izgledi za ljubavnu sreću rastu. Djevice će se osjećati zanemarenima, ali će morati pokazati više razumijevanja za brige, probleme i svakodnevne obveze svog voljenog. Vagama će tjedan biti obogaćen smijehom, veseljem i poznanstvom koje će ih se snažno dojmiti, a Strijelcima će ključne riječi idućeg razdoblja biti strpljenje i odricanje

Slobodni Ovnovi bit će direktni i pomalo nametljivi. Na jednom druženju mogli biste pogrešno procijeniti tuđi smisao za humor. Mladi parovi, potaknuti željom za zajedništvom i isplativošću dijeljenja troškova doći će na korak od odluke o zajedničkom životu. Bit ćete visoko motivirani i usredotočeni na posao pa ćete u kratkom roku privesti kraju mnoštvo obaveza koje vam vise nad glavom.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +11
Rosie Huntington-Whiteley je u horoskopu Ovan, rođena je 18. travnja 1987. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bikovi će se jače aktivirati na društvenom planu i upoznati nekoliko zanimljivih ljudi, od kojih će vas se jedna osoba snažno dojmiti. U obavljanju posla poslužit ćete se domišljatošću koja će vam pomoći da budete brže gotovi, ali uz nepreciznosti koje vam nisu svojstvene. Pri polaganju ispita ili rješavanju testova htjet ćete varati, ali biste bili začas razotkriveni.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Venera, Merkur, a uskoro i Sunce u Blizancima aktivirat će vaš šarm i zavodničku vještinu. Samci će osvajati duhovitošću, gestama i dozom zabavnog pretjerivanja. Vi i vaša nova simpatija imat ćete osjećaj kao da se oduvijek poznajete. Puni žudnje za izazovima htjet ćete uskočiti u jedan ili više novih poslova. Ne trčite pred rudo i poštujte prioritete.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Rakovima su izgledne trzavice u prisnom odnosu zbog tuđeg upletanja. Otkrit ćete da netko potajno radi protiv vas šireći glasine i pišući po društvenim mrežama s lažnog profila. Srećom, šteta će biti mala. Koliko god se pripremali, dogodit će se ono čega se niste sjetili. Iako to 'nešto' neće biti nepovoljno po vas, izgubit ćete vremena na prilagodbu.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Iako se Lavovi neće slagati s voljenim oko mnogih pitanja, vaši će se pogledi postupno približavati, a želja za prepirkom slabiti. Vaše su spone dovoljno jake da prebrodite nesporazume, a kako tjedan bude odmicao, slagat ćete se sve bolje. Iako ste od prošlog tjedna pod manjim pritiskom, nećete se smjeti opuštati ni na tren. Na planu prihoda i rashoda neće biti većeg pomaka. Više će vaš mučiti strah od bolesti nego bolesti same.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Olivia Williams je horoskopski Lav, rođena je 26. srpnja 1968. Izvor: Profimedia / Autor: HNW/PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia

Djevice, neka vam prioritet bude sačuvati mir i dobru volju u odnosu. Usamljene Djevice mogle bi počiniti pogrešku kakva im ne priliči i upustiti se u tajni odnos s nekim zauzetim. Za svaki zadatak trebat će vam više vremena nego što je uobičajeno. Izgledni su zastoji u prometu ili dostavi i nepreciznosti u komunikaciji. Ne ustručavajte se potražiti pojašnjenje ako u nešto niste sigurni.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vage će biti bolje raspoložene i željnije zabave i ljudskog kontakta. Tjedan će biti obogaćen smijehom, veseljem i poznanstvom koje će vas se snažno dojmiti. Imat ćete iznimno prisan odnos s voljenim, a zajednički trenuci bit će prožeti nježnošću i romantikom. U poslu ćete biti odvažni i spremni na rizike, no savjetujemo da igrate na sigurno. Ne ulažite vrijeme i snagu u projekte s kojima nemate iskustva.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
U znaku Vage i na isti datum rođeni su supružnici Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas, ona 25. rujna 1969., a on 25. rujna 1944. Izvor: EPA / Autor: WILL OLIVER

Škorpioni će biti razočarani profilima ličnosti onih s kojima će dolaziti u doticaj. Svi će vam se činiti previše površnima i lakomislenima, dok ćete vi priželjkivati nekog ozbiljnog i voljnog boriti se za vašu naklonost. Vaše ideje i postupci neće nailaziti na odobravanje nadležnih pa bi bilo najbolje da se držite postrani i javljate se samo ako vas poimenice prozovu.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +11
Julia Roberts je u horoskop uŠkorpion, rođena je 28. listopada 1967. Izvor: EPA / Autor: WARREN TODA

Strijelci će biti napeti, razdražljivi i slabi u čitanju tuđih emocija. Neopreznim riječima i postupcima nekom ćete se zamjeriti. Ako se udvarate, nastojte pravilno odabrati i tempirati poteze da ne uhvatite simpatiju na krivoj nozi. Rad i trud dugoročno će vam se isplatiti, no zasad odgodite veće troškove i odrecite se ponekog luksuza. Budete li riskirali, naći ćete se na skliskoj podlozi.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jarci, netko značajan shvatit će vas nedovoljno ozbiljno i ponijeti se neodgovorno prema vama. Budući da ne trpite neozbiljnost i površnost, povući ćete ispravan potez ako isključite dotičnog iz vašeg užeg kruga. Manjak energije i koncentracije sputavat će vas u obavljanju poslova. Ako želite izbjeći pogreške i kašnjenja, morat ćete žrtvovati dio slobodnog vremena.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Kate Middleton je horoskopski Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: Twitter / Ferrari / Profimedia

Mnogi će se Vodenjaci htjeti skrasiti i zasnovati obitelj pa će s partnerom ozbiljno razgovarati o budućnosti. Samci će biti dopadljivi i zasuti ljubavnim prilikama, no njihovi će ciljevi biti kratkoročni i usmjereni na razonodu. Otvorit će vam se prilike za poboljšanje novčanog stanja, poslovne pozicije i obrazovnog statusa. Nepredviđene okolnosti navest će vas da stavite planove o iseljenju zbog posla na čekanje.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ribe, netko će od vas dvoje biti sklon izbjegavanju razgovora i povlačenju u osamu. Onaj drugi neće moći zapodjenuti sadržajniju komunikaciju s vama, ali će trud vjerojatno biti nepotreban jer neće se raditi ni o kakvoj krizi. U ovom napornom radnom tjednu često ćete se baviti rješavanjem tuđih problema. Svi će se oslanjati na vas i tražiti da im budete na raspolaganju, no ako vama zatreba pomoć, ti isti pokušat će vas izbjeći.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.