RASPAD BRAKA

Blake priznao da je od Amy napravio ovisnicu

01.12.2008 u 09:00

Bionic
Reading

U ekskluzivnom intervjuu Blake Fielder-Civil je priznao da je upravo on navukao Amy Winehouse na heroin i kokain. Sad obećava da će je ostaviti i razvesti se od nje kako bi se propala pjevačica prestala ubijati

Blake je kroz suze u intervjuu rekao: 'Ja sam Amy uvukao u svijet droge i bez mene sigurno ne bi krenula tim putem. Uništio sam nešto prekrasno. Sad je moram pustiti da si spasi život. Ne napuštam je, ovo radim iz ljubavi!'

Suprug kontroverzne pjevačice preuzeo je odgovornost za njezino jadno i zastrašujuće stanje nakon što je posljednji put hospitalizirana, prema riječima njezina glasnogovornika, 'zbog reakcije na lijekove', piše britanski The Sun.

Premda se još uvijek nalazi u klinici za odvikavanje nakon što je ranije pušten iz zatvora, Blake je otkrio još neke detalje iz njihove burne veze. Priznao je da ga je Amy (25) zamolila da proba crack kad je njega vidjela da uzima. Također je izranjavala svoje ruke nakon što je njega vidjela da se samoozljeđuje. U ekskluzivnom je intervjuu za News of the World ispričao da se Amy jednom nakon cjelodnevnog bančenja onesvijestila te da ga je prevarila s pomoćnikom svog menadžera.

Prije veze s Blakeom pjevačica je navodno samo pušila marihuanu, a on ju je 'upoznao' s teškim drogama. Svoju seksualnu vezu s Alexom Hainesom priznala je i sama Amy dok je Blake bio u zatvoru.