Blagodat mora i bogatstvo okusa u Adriatic Queen proizvodima

Blagodat mora i bogatstvo okusa u Adriatic Queen proizvodima

12.10.2015 u 13:41

Bionic
Reading

Sardina je jedna od vodećih hrvatskih kompanija u području ribarstva i prerade ribe. Osnovana je davne 1907. godine u Postirama na otoku Braču i otada kontinuirano radi i širi poslovanje. Osim preradom i konzerviranjem ribe, bavi se i uzgojem visokokvalitetnih vrsta riba na vlastitim uzgajalištima, a posjeduje i vlastitu ribolovnu flotu koja zadovoljava najviše europske standarde ulova ribe.

Sardina je snažno izvozno orijentirana i njeni se proizvodi trenutno prodaju na pet kontinenata širom svijeta. Ono čime se Sardina posebno može pohvaliti jest nova, na Mediteranu trenutno najsuvremenija tvornica za preradu ribe što je potvrda kontinuiranog nastojanja da potrošačima diljem Europe i svijeta pružimo najbolje proizvode koristeći suvremenu tehnologiju u proizvodnji ribe i primjenjujući sva otprije stečena znanja.

Adriatic Queen nova je robna marka tvrtke Sardina čije proizvode krasi visoka kvaliteta, izuzetan doživljaj okusa te jedinstven i originalan dizajn. Sam naziv Adriatic Queen upućuje na porijeklo proizvoda, na Jadransko more koje je poznato po tome da ga krasi vrhunska čistoća što uvelike utječe i na kvalitetu proizvoda.

U širokoj paleti proizvoda Adriatic Queen imamo različite proizvode od sardina, tuna, skuša i oslića, a odnedavno i riblje paštete od tuna, sardina te delikatesni proizvod paštete od bijele ribe s tartufima.

Visokokvalitetni proizvodi Adriatic Queen prodaju se širom svijeta, od sjevernoameričkog tržišta preko kineskog i australskog do brojnih europskih zemalja.

Uživanjem u Adriatic Queen proizvodima osjetiti ćete blagodat mora i bogatstvo okusa, a vrijedni ljudi iz Sardine nadaju se da će njihovi proizvodi uistinu postati kruna vaših obroka.