ANĐA MARIĆ:

'Bivši muž je s drugom snimio seksi video u našem krevetu'

02.04.2012 u 11:31

Bionic
Reading

Pjevačica Anđa Marić iznijela je svoju priču o dramatičnom razvodu i tome da se na sudu s bivšim suprugom bori za pravo da samostalno viđa sina

Anđa Marić i Primož Dolničar imaju osmogodišnjeg sina, a nakon rastave bore se za njegovo skrbništvo. 'On želi da viđam svoje dijete u svom starom stanu samo pod njegovim nadzorom. Pitala sam Gašpara što želi i on mi je rekao da želi živjeti kod mene jer ima povjerenja da će moći viđati oca stalno. I on smije svog oca hvaliti i pričati o njemu, što kod njega nije slučaj', rekla je Anđa Marić za 'Red Carpet'.

Anđa je ostala bez svega. Tako ne dobiva alimentaciju jer nema prava kako dijeli skrbništvo nad sinom, zajednička imovina nije podijeljena jer nema račune koje je potrošila na uređenje zajedničkog stana, a bivši suprug uzeo je auto koji joj je poklonio.

Anđa optužuje supruga da je vodio aktivan život i izvan braka, a najviše ju je, kaže, šokiralo kada joj je pokazao seksi video koji je snimio s njezinom prijateljicom te je odbijao bilo kakva bračna savjetovanja.

'Video je snimljen u našem krevetu. Tada mi se srušio cijeli svijet', priznala je komentirajući izrežirani video svog supruga i bivše kolegice.