BB MARIJANA

Bila sam sebična i rekla stop lažnom braku

Marijana Čvrljak

Marijana Čvrljak

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Marijana je za Exkluziv progovorila o svom bivšem suprugu i bivšem braku te o borbi za skrbništvo nad kćeri

Dok se ne razriješi situacija oko kćeri, Marijana od nje sluša stvari koje ne želi čuti i koje je jako bole. 'Govori mi da joj dolazi druga mama. Ne znam, boli me. Ja sam joj jedina mama. To što sam ja napravila prvi put u životu nešto za sebe, što sam bila sebična i rekla stop lažnom životu i lažnom braku... Ne ponosim se načinom na koji se sve dogodilo, ali kad tad bi se to dogodilo jer nijedno od nas nije bilo sretno. To je sve bila maska za javnost', rekla je za Marijana Exkluziv

U borbi za kćer Ivan Čvrljak bori se svim oružjem. 'Spominjao mi je Ministarstvo pravosuđa, kako je ministarstvo jače od suda i kako nema šanse da ja pobijedim u ovoj borbi, da će mi oduzeti curicu i novac. Naknadno sam saznala da je on zapravo u vezi s jednom curom koja radi u Ministarstvu pravosuđa. Sad sam sve povezala; sve što je tražio sudski i sve što je prijetio, to je sada dobio', dodala je Marijana.

Kako god bilo, Marijana se neće predati. 'Naravno da ću se žaliti, ne zbog sebe, nego zbog curice. Ne vidim kako to može biti dobro za nju, no nisam protiv viđanja oca, dijete treba oca. Muči me i radi mi u inat i opravdava se time da bih je mogla oteti i odvesti u Srbiju, a on ne želi da njegovo dijete govori bre', zaključila je.


Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi