TJEDNI HOROSKOP

Bikovi i Škorpioni bit će privlačni suprotnom spolu, Blizanci i Lavovi teško će se nositi s poslom, a Vodenjaci s potrošnjom

15.07.2019 u 06:29

Bionic
Reading

Njegovani, dotjerani i duhoviti, Bikovi će biti vrlo privlačni suprotnom spolu, a Škorpioni će biti neodoljivi zahvaljujući svom nastupu i šarmu. Blizancima će nedostajati motivacije za rad pa će obavljati poslove preko volje, a Lavovi će ih doživljavati kao nužno zlo i jedva čekati kraj radnog vremena. Nevino razgledavanje izloga za Vodenjake moglo bi završiti fatalno po novčanik ili kreditnu karticu

Ovnovi, osjećate li da vašem intimnom životu nedostaje začina, vi ste ti koji ih trebate pribaviti. Druga će strana prikladno odgovoriti. Potrebu za druženjem i zabavom najbolje ćete zadovoljiti u vlastitom domu. Iznenadite bližnje kulinarskim majstorijama. Posvetite se zadacima koji zahtijevaju rutinu i ponavljanje. Budete li susretljivi prema suradnicima, oni će vam rado pomoći.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovima će se ukazati brojne prilike za osvajanje. Neplanirana druženja ostat će vam dugo u pamćenju, a poznanstva koja steknete donijet će vam višestruku korist. Tjedan nije pogodan za sklapanje ugovora ni umrežavanje s ljudima iz struke. Sad biste se teško izborili za svoj dio kolača. Želite li si osigurati pristojan džeparac za ljetovanje, još nije prekasno, ali potraga će biti komplicirana i naporna.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nesmotrenom izjavom Blizanci bi mogli povrijediti voljenog. Priznajte da vam je žao i budite umiljati pa ćete brzo popraviti štetu. Dobre prilike za poznanstva s potencijalnim partnerima ukazivat će se u intelektualnim okruženjima - na tečajevima, seminarima i projekcijama. Nedostajat će vam motivacije za rad, kao da ste na neko vrijeme ispustili cilj iz vida. Ako tražite posao ili se borite za naplatu, stvari će se sporo odvijati.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nadolazeći dani donose Rakovima niz pozitivnih promjena. Imate li tajnu simpatiju, vrijeme je za 'ofenzivu'. Venera i Sunce u vašem znaku otvaraju vrata sretnom ljubavnom povezivanju. Timski rad odgovarat će vam bolje od samostalnog. Dobri međuljudski odnosi, za koje ćete i vi biti zaslužni, olakšat će vam posao. Budite oprezni s novcem i procjenjujte svaki trošak.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strastveni poljupci daleko od tuđih očiju nedavno rođenoj vezi Lavova dat će dodatan čar. Slobodnjaci će puno riskirati otiskivanjem u zabranjene vode i ljubavne trokute, ali će ih zaslužene kazne uglavnom mimoići. Nastojite napraviti što više do podneva jer poslije će vam radna energija biti blizu nule. Neočekivana financijska injekcija olakšat će vam odluku o ljetovanju.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice, kakav god bio vaš ljubavni status, tople ljetne večeri stvorene su za izlaske s prijateljima. Dobre vibracije ispunit će vas optimizmom koji će vas dugo grijati. Ako ste u vezi, s malo popustljivosti lako ćete uskladiti svoje i partnerove prohtjeve. Pazite da ne zametnete račun ili potvrdu o uplati. Ako to ne spriječite, mogli biste pretrpjeti dosta neugodnosti.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage, prigovaranjem i pretjeranim zahtjevima zahladili biste odnos s voljenim. Nježnošću i tepanjem lakše ćete dobiti ono što želite. Idući tjedan ulaskom Venere u Lava počinje vaše plodno ljubavno razdoblje. Zatrpani brojnim obavezama, mogli biste lako izgubiti živce. Čuvajte se ispada pred klijentima, suradnicima i nadređenima. Stremite li povišici, budite ustrajni, ali ne i napasni.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni će pronalaziti zabavu na svakom koraku pa se neće moći potužiti na monotoniju. Teško ćete se opredjeljivati između brojnih ponuđenih sadržaja. Ako se ubrajate u samce, status bi vam se ubrzo mogao promijeniti. Kontrolirajte erotski apetit. Visoka produktivnost i solidni rezultati dovest će vas na položaj koji vam pripada. Ako tražite izvor prihoda, intuicija će vam pomoći da izaberete pravu mogućnost.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Samci Strijelci imaju razloga za zadovoljstvo jer im je sušno razdoblje na izmaku. Neki će se spetljati sa sportašima ili estradnjacima. Ako ste u vezi koja vas ne zadovoljava, povući ćete poteze koji će dovesti odnos do preporoda ili do točke pucanja. Novčano ste na pozitivnoj nuli. Ako ste na poslu, razmjenjivat ćete provokacije sa suradnicima. Svakome ćete verbalno vratiti milo za drago.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci, ako imate dojam da je vaša veza vidjela i bolje dane, iscijelite je ulaganjem više empatičnosti i susretljivosti. Društveni raspored bit će vam krcat, ali bilo bi bolje da otkažete neke obaveze. Leže vam poslovi u kojima možete upotrijebiti umne i komunikacijske sposobnosti. Ako ste u novčanom tjesnacu, snalažljivost će vam pomoći da se brzo izvučete.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zbog brojnih obaveza Vodenjacima neće ostati puno vremena za ljubavne nježnosti. Iskoristite trenutke odmora najbolje što znate. Iako je vrijeme partijanja u punom jeku, ako niste u formi radije ostanite kod kuće ili se družite s malom i tihom ekipom. Uplašite li se da nećete moći obaviti sve što se od vas očekuje, ne gubite glavu. Smireno se posvetite poslu i divite se brzini kojom odrađujete zadatke.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ispunjenje ljubavnih želja Riba vrlo je izgledno, ali vrijeme pomalo istječe. Potrudite se povući ključne poteze ovog i do sredine idućeg tjedna, dok je Venera u prijateljskom Raku. Zaželite li se dobre zabave, organizirajte je osobno. Privlačnost kojom zračite učinit će vas zvijezdom večeri. Budite poduzetni i svima pokažite za što ste sposobni. Nadahnuća i dobrih zamisli imat ćete napretek.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia