ŠTO SE DOGAĐA

Bieber mora na odvikavanje od droga?

19.02.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Justin Bieber više nije dobar dečko kao nekada, a nakon prekida s glumicom Selenom Gomez njegovo je ponašanje sve lošije

Slavni pjevač navodno sve češće puši marihuanu, obilazi tulume i neoprezno vozi. Showbizspy piše da se to sve događa otkada ga je ostavila velika ljubav Selena Gomez

Njegovo ponašanje otišlo je toliko daleko da bližnji spremaju intervenciju i smatraju da Justin treba ići na odvikavanje od droge i alkohola. Osim brige za Justina, njegovi prijatelji i obitelj zabrinuti su i oko toga kako će njegovo ponašanje utjecati na obožavatelje.

Jednako tako isti problem imaju i svi ljudi u timu koji rade za Justina. Njegov menadžer Scooter Braun brine da će mu zbog Justina propasti karijera, jer ne može sklopiti neke druge poslove otkad se Justin razuzdano ponaša.

Nedavno je u 90-ima slavni hiphoper Vanilla IceBiebsa usporedio sa sobom, iskazavši bojazan da bi mladi pjevač mogao krenuti krivim putem.

'Nadam se da Justin neće skrenuti s puta. Proživio sam to i znam kroz što sve prolazi. Opiju vas svjetla pozornice i glamur koji vas okružuje, no morate znati da to nije stvarno. Bit će teških trenutaka, a svi će vas motriti. Morate pronaći nekakav smisao u životu', kaže Vanilla Ice.

Inače, Bieber je početkom ovoga mjeseca objavio akustični album 'Believe: Acoustic' koji je po mišljenju mnogih njegovo najbolje izdanje dosad.