NISU NI SKUPE

Ili ih volite ili mrzite: Ove udobne i nimalo glamurozne sandale trendseterice će obožavati i ovog ljeta

24.03.2020 u 12:22

Bionic
Reading

Ako volite udobnu sportsku obuću u kombinaciji sa ženstvenom odjećom, onda će vas razveseliti vijest da je i ovog ljeta naglasak na udobnoj obući. Mini trend 'čeških' sandala koji se prije dvije sezone sramežljivo pojavio na modnoj sceni i ove sezone će dominirati ulicama modnih metropola, a sandale s potpisom brenda Teva potpuno su zaludjele modne ovisnice

Ponekad neki neočekivani trend kojeg su svi u početku ignorirali s vremenom preraste u vodeći trend sezone. Upravo se to dogodilo s omraženim takozvanim 'češkim' sandalama koje su posljednje dvije sezone zaludjele trendseterice diljem svijeta. Brend koji zahaljujući popularnosti ovog trenda iz sezone u sezonu bilježi sve veći rast je Teva.

Sandale s potpisom brenda Teva sve su traženije među trendsetericama i gotovo je nemoguće doći do pojedinih modela. O ovom brendu već smo ranije pisali, a čini se kako potražnja za Teva sandalama neće oslabiti ni ove sezone.

Ove 'ružne' sandale prodaju se brzinom svjetlosti, a brend Teva, koji je dostupan i u popularnoj web trgovini brenda Asos, zadovoljno trlja ruke već treću sezonu zaredom.

Neugledne sandale s potpisom brenda Teva preplavile su društvene mreže i zaludjele trendseterice diljem svijeta, a ukoliko ste strastvena zaljubljenica u modu i teško odolijevati trendovima, veselit će vas saznanje da se ove sandale prodaju po cijeni od oko 430 kuna.

Inače, ovaj je japanski bren osnovan 1984., a zanimljivo je da se brend, prije prelaska na proizvodnju obuće, u svojim počecima fokusirao na izradu malih drvenih ukrasa. Sandale su izrađene od čvrste tkanine i pjenaste spužve te se kopčaju na čičak, što savršeno oslikava moto brenda - 'zaveži i idi'. Brend se koncentrirao na izradu udobne obuće namijenjene onima koji vode aktivan stil života, a upravo je na udobnoj obući i odjeći naglasak i u 2020.

  • +4
Teva sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije