LINIJA ZA PETICU

Bez mane: Zanosna brineta pohvalila se trbušnjacima iz snova

03.06.2019 u 11:33

Bionic
Reading

Slavna manekenka i glumica Emily Ratajkowski ponosi se svojim tijelom koje rado pokazuje u smjelim opravicama

Emily nije propustila događanje pod nazivom Veuve Clicquot Polo Classic u Nwe Jerseyju gdje je bila jedna od najatraktivnijih uzvanica.

Ljepotica ne krije da se dobro osjeća u svojem tijelu i rado to pokazuje smjelim outfitima poput trendi kratkih topova, minica ili vrućih hlačica.

Iako na ovom događanju nije manjkalo slavnih imena poput Nicky Hilton, Coco Rocha ili Jennifer Lawrence, 27-godišnja Emily pobrinula se da svi pričaju samo o njoj.

  • +8
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tamnokosa ljepotica izazvala je senzaciju na crvenom tepihu pojavivši se u kombinaciji kratkog crvenog topa koji je otkrio kao isklesane trbušnjake i suknje koja prati liniju tijela s gumbima - oboje potpisuje dizajnerica Maryam Nassir Zadeh.

  • +16
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

Cool stajling Emily je upotpunila torbicom od pruća dizajnerice Caroline Santo Domingo, mule natikačama (Andrea Wazen) i sunčanim naočalima retro okvira (Rixx Eyewear).

  • +10
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ova zavodljiva brineta uspješno pliva u manekenskim i glumačkim vodama, a poduzetna Amerikanka bacila se i u dizajnerske vode te je lansirala liniju kupaćih kostima.

Iskreno je u jednom intervjuu otkrila kako nije baš neka vježbačica.

'Stvarno nisam tip za tjelovježbu. Vjerojatno sam jedina u modnom businessu. Nemam trenera i ne idem u teretanu. Radije odem u duge šetnje s prijateljicama. I to je to', ispričala je tad Emily.