OBOŽAVATELJI U TRANSU

Obline putene brinete jedva su ostale skrivene ispod minijaturnog bikinija

29.04.2019 u 22:38

Bionic
Reading

Atraktivna brineta Emily Ratajkowski jedna je od najtraženijih manekenki današnjice, a svoje raskošne obline, na veliku radost svojih fanova, rado pokazuje. Njezina posljednja objava na Instagramu izazvala je pravu euforiju obožavatelja

Putena brineta Emily Ratajkowski, koja se proslavila golišavom ulogom u toplesu u video spotu Robina Thickea za pjesmu 'Blurred Lines', svojih je pet minuta slave dobro unovčila i dana uživa status seks simbola današnjice.

Osim što se bavi modelingom, atraktivna manekenka pokazala je da ima poduzetnički duh, osnovavši vlastiti brend kupaćih kostima Inamorata. Tko će bolje promovirati njezin brend, ako neće ona sama? Slavna ljepotica stoga na društvenim mrežama redovito obraduje svoje fanove provokativnim fotografijama na kojima poziva u izazovnim kupaćim kostimima, a oni joj uzvraćaju nepreglednim morem komplimenata i lajkova.

Nakon što je na svom Instagramu kraljica bikinija, kako joj mediji često tepaju, podijelila fotografiju u oskudnom kupaćem kostimu, nastupila je euforija popraćena gomilom oduševljenih komentara. Emilyne obline, koje je minijaturni badić jedva prikrio, njezine su obožavatelje bacile u trans.

'Kako možeš biti tako predivna', 'Ne mogu disati', 'Volim te', '90 minuta aplauza', bili su samo neki od komentara njezinih pratitelja koji su putenu brinetu u svega sedam sati nagradili s više od milijun i 200 tisuća lajkova.

  • +10
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža