čisti glamur

Barbara Kolar modno briljira: Haljina s prorezima koja ističe siluetu bila je pun pogodak

06.11.2022 u 10:07

Bionic
Reading

Nova sezona showa 'Zvijezde pjevaju' donijela je i niz briljantnih stajlinga voditeljice Barbare Kolar. U petoj emisiji u kojoj su se paprovi borili za polufinale Barbara je stigla u haljini koja nije mogla proći nezamijećeno

Dok se u glazbenoj emisiji ovog puta natjecalo pet parova koji su izveli pjesme iz četiri različita žanra, Goran Grgić i Ivana Kindl bili su četvrti par koji je napustio natjecanje. No, u sinoćnjem izdanju HRT-ovog showa 'Zvijezde pjevaju' zvijezda večeri nesumnjivo je bila Barbara Kolar.

Omiljena voditeljica poglede je privlačila u zanosnoj kreaciji koja je zračila čistim glamurom. Barbarina haljina u kojoj je zablistala u petoj emisiji showa bila je spoj klasične elegancije i trendi kroja. Tako je crna baršunasta kreacija koja je beskompromisno isticala liniju i laskavo pratila siluetu bila ukrašena cut-out prorezima, vrlo trendi detaljem koji je ove sezone zavladao modnom scenom. Naime, cut-out haljine posljednjih mjeseci jedan su od najvećih modnih hitova, a haljine s prorezima koje dozirano i stilski ističu tijelo našle su svoje mjesto u ormaru gotovo svake zaljubljenice u modu.

Barbarina crna haljina dugih rukava imala je proreze na struku, a efektni prorezi bili su dodatno naglašeni sjajnim detaljima. Uz usku haljinu koja prijanja uz tijelo voditeljica je svoju dugu plavu kosu skupila u visoku punđu, a kombinaciju je upotpunila visećim naušnicama i šminkom koja je dodatno naglasila oči. Doista, svojim izgledom prizvala je duh starog holivudskog glamura. Na fotografiji Barbara je pozirala uz Duška, a sama voditeljica se, podijelivši tu fotografiju na svom Instagram Storyu, našalila da je Duško poput njezinog tjelohranitelja.

Barbarin sjajan izgled i drugima je zapeo za oko. Tako je njezinu fotografiju podijelila i Ivana Mišerić, koja je dodala emotikone u obliku goruće vatre. Na Instagram profilu showa 'Zvijezde pjevaju' obožavatelji također nisu krili oduševljenje Barbarinim izgledom, pohvalivši izbor haljine, a mnogi su se složili kako su im Barbara i Duško omiljeni voditeljski par.

  • +7
Zvijezde pjevaju - 5. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro/HRT