sve za dobar izgled

Barbara Kolar u nesvakidašnjem izdanju: 'Tko kaže da ne možeš starog psa nagovoriti na nove trikove'

19.10.2022 u 11:21

Bionic
Reading

Osim po svom šarmu, savršenoj dikciji, humoru i načinu vođenja, omiljena voditeljica plijeni pažnju i svojom linijom koju je istesala do savršenstva. Svojedobno je izjavila da se najbolje opušta 'plesanjem, vrištanjem na koncertima i ispucavanjem energije u teretani', a upravo s vježbališta se javila svojim fanovima

Sudeći prema opisu 'dan prvi', na kratkom videu kojeg je pokazala na Instagram storyju, Barbara Kolar se nakon pauze vratila treniranju. Snimio ju je trener dok je izvodila jednu od vježbi na spravi.

U svom prepoznatljivo šaljivom stilu taj trenutak, jedna od najpopularnijih televizijskih i radijskih voditeljica u zemlji, komentirala je riječima: 'Tko kaže da ne možeš starog psa nagovoriti na nove trikove'. Kad je riječ o njezinoj super liniji, ranije je za tportal izjavila kako je 'jedna od onih koji se debljaju i od kuhanog kelja, a kao za inat je ozbiljni gurman' pa je osuđena na vječnu borbu između ugađanja ljubavi prema hrani i onoj prema odijevanju'.

'Odgovara mi intermittent fasting, a mislim da funkcionira i ono što od milja zovem 'socijalna dijeta' - jedeš normalno samo u izlascima, kad te netko gleda. Još lijepo i sve staviš na Instagram da se pohvališ kako se ničega ne odričeš. A onda do sljedeće javne prigode ubaciš nešto u usta samo kad ti se čini da ćeš se onesvijestiti, haha', ispričala nam je tada.

  • +4
Barbara Kolar Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX