PETA EMISIJA

Goran Grgić napustio 'Zvijezde pjevaju' s najuspješnijom mentoricom showa

05.11.2022 u 20:14

Bionic
Reading

U glazbenoj emisiji 'Zvijezde pjevaju' ove subote natjecalo se pet parova koji su izveli pjesme iz četiri različita žanra, a u daljnjem natjecanju nećemo gledati čuvenog glumca i pjevačicu koja je dosad najviše puta pobjedila u ovom showu na malim ekranima

Goran Grgić i Ivana Kindl su četvrti par koji je napustio natjecanje, nakon Mile Horvat i Lare Antić Prskalo, Marija Valentića i Antonije Matković Šerić te Ivane Šojat i Gorana Boškovića, što znači da će se za glasove u idućoj emisiji boriti četiri para.

  • +7
Zvijezde pjevaju - 5. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro/HRT

Parovi su večeras svoje talente pokazali kroz raznovrsne žanrove, od popa, balada, šansona pa sve do rocka. Izvedbe je ocjenjivao naš žiri u sastavu Danijela Martinović, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca, a glasati su mogli i gledatelji.

Žiri je večeras najbolje ocijenio izvedbu Domagoja Jankovića i Alena Đurasa, a najlošije onu Jelene Miholjević i Zorana Prodanovića Prlje.

'Ostat će mi divna uspomena na ove predivne ljude. Hvala svima', rekao je Goran, a Ivana dodala : 'Bio mi je gušt. Vidimo se i hvala vam'.