FASHION GURU

Ovo nije najbolja haljina koju smo vidjeli na Barbari Kolar, ali barem ne riskirate epileptični napadaj kao kad gledate show na Novoj TV

  • 10.10.2022 u 14:37

  • Bionic
    Reading

    Počela je nova sezona showa 'Zvijezde pjevaju', a Barbara Kolar pokazala je prvi u nizu stajlinga i nije baš modno briljirala, zaključio je Fashion Guru

    Za razliku od onog na Novoj TV, mora se priznati da se gledajući novi show državne dalekovidnice odmore oči. Gledajući Novu dobiješ epileptični napadaj i mislim da bi trebali prije prikazivanja imati upozorenje za svoje zabavne projekte, dok uz HRT možeš popiti čaj s mlijekom i zijevnuti. Tako da morate odlučiti što je za vas, a ja ću se ovoga puta odlučiti za hateveov show i reći da u Barbarinu haljinu možeš gledati.

    Ok, nije to bila najbolja kreacija koju smo vidjeli na njoj, prvenstveno jer je sve toliko tamno da ne dolazi do punog sjaja. Puf i tilasti rukavi su bez komentara, niti frizura nas nije očarala, a do izražaja jedino dolazi broš u obliku mašne, ali da na tome temeljiš stajling - hm, nisam siguran da je to dobra odluka.

    • +2
    Barbara Kolar Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

    A Ćurlić? Uvijek isti.

    Znam samo da je Barbara uvijek na visini zadatka, tako da joj opraštam ovo prvo izdanje jer svi znamo da ona nosi itekako dobre kreacije.

    • +11
    Zvijezde pjevaju, 1. emisija Izvor: Licencirane fotografije / Autor: HRT/Dario Njavro

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.