uvijek blista

S osmijehom na licu: Barbara Kolar u zagrljaju svjetski poznatog glazbenika koji uskoro stiže u Hrvatsku

05.10.2022 u 18:03

Bionic
Reading

Omiljena voditeljica, zaštitno lice HRT-a već nekoliko dana svojim pratiteljima se javlja iz Njemačke. Bila je jedna od sretnica koja je u Berlinu sudjelovala na posebnom događaju s kojim se pohvalila, a koju su mnogi dočekali s oduševljenjem

'10 minuta je proletjelo, tko zna jesam li ga ista zanimljivo stigla uopće pitati', opisala je fotografiju Barbara Kolar na kojoj pozira s Martinom Goreom, engleskim glazbenikom i članom grupe Depeche Mode. Uvijek dobro skockana voditeljica i ovog puta je modno zablistala u dugoj plavoj haljini s cvjetnim uzorkom i kožnim remenom oko struka, a za tportal je otkrila koju informaciju više o samom događaju i susretu s glazbenim legendama.

'Jučer je bila pressica na kojoj su Depeche Mode najavili novi album i turneju Memento Mori u sklopu koje nastupaju i u Zagrebu. Vodila ju je jedna ozbiljna gospodja, slučajno ili ne imenom Barbara. Pa nek mi još netko kaže da nema posla za starije voditeljice', našalila se i nastavila:

'Danas sam imala 10 minuta 1 na 1 s Martinom. Bio je vrlo ugodan. Moram priznati da se divim izdržavanju serijskog odgovaranja na ista ili slična pitanja cijeli dan ali OK, pretpostavljam da onda tijekom turneje ne daju intervjue… Govorio je o albumu, turneji, načinu na koji je Andy nezamjenjiv, koliko njegov glazbeni ukus utječe na njegovu djecu, pamti li i po čemu nastupe u Hrvatskoj i kakve će posebne zahtjeve imati od organizatora Intervju će biti u programu TopRadija i u video obliku na našem YouTube kanalu', najavila je Barbara.

Podsjećamo, Barbara uskoro uz Duška Ćurlića počinje voditi novu, 11. po redu sezonu HRT-ovog showa 'Zvijezde pjevaju' čemu se, jedna od najpoznatijih domaćih voditeljica, iznimno veseli.

  • +4
Barbara Kolar Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX