ENVY ROOM FOR BELISSIMA

Baloneri, bluze, haljine - prekrasni proljetni komadi

21.02.2014 u 15:43

  • +12

eNVy room 2014.

Izvor: Promo fotografije / Autor: eNVy room 2014.

Bionic
Reading

eNVy room dizajn odsada je dostupan po mnogo pristupačnijim cijenama zahvaljujući suradnji s modnom kućom Bellissima

Tim je povodom snimljena kampanja u svrhu predstavljanja prve kolekcije 'eNVy room for Bellissima' za proljeće/ljeto 2014. koja obuhvaća nešto više od deset modela. Kolekcija uključuje cijeli spektar komada potrebnih u životu jedne žene prateći je od jutra do mraka kao i za sve vremenske prilike. Proljetni baloner, elegantni kombinezon, ljetni i poslovni kompleti, romantične bluze i koktel-haljine, lepršava tunika i kupaći kostim čine ovu kolekciju zaokruženom modnom pričom.

'Bellissima je modna kuća iz BiH s dugogodišnjom tradicijom i regionalnim utjecajem. Putem ove suradnje naš će dizajn biti mnogo pristupačniji široj regionalnoj publici. Trebalo je pri dizajnu voditi računa o maksimalnom omjeru cijene i kvalitete, a taj smo omjer vjerujemo uspješno pomirili. Pri osmišljavanju kolekcije vodili smo se mišlju što sve jedna žena treba imati u svom proljetnom ormaru', rekli su nam Nikica i Vjeko iz eNVy rooma.

'Naša je modna kuća poznata po tome da radi kolaboracije s etabliranim dizajnerskim imenima širom regije, a ovo je prvi put da radimo s dizajnerima iz Hrvatske. Veliko je zadovoljstvo što su to upravo sjajni Nikica i Vjeko iz eNVy rooma. Oni će za nas uraditi dvije kolekcije i to 'eNVy room for Bellissima' za proljeće/ljeto 14 i jesen/zimu 14/15. Prva će u prodaju krenuti ovih dana, a druga kolekcija početkom jeseni. S obzirom na to da Bellissima želi da se približi i mlađoj ženskoj populaciji, ova suradnja je bila pravi izbor za našu kompaniju te vidljiv pomak ka mijenjanju stila unutar našeg brenda. Ovo je definitivno jedna svježija i više trendovska priča Bellissime koja tek počinje živjeti. Iskreno se nadamo da će se novosti dopasti našoj stalnoj klijenteli, ali i dovesti mlađu populaciju u naše shopove širom zemalja u regiji', objasnio nam je suradnju Deen Backović, kreativni direktor Bellissime.

Za lokaciju snimanja odabrana je veletrgovina cvijeća Fenjerdoo koja je svojom ponudom artikala omogućila stvaranje scenografije tropskog vrta koji je bio idealna kulisa 'eNVy room for Bellissima'. U Zagrebu se ovi odlični komadi mogu pronaći u Bellissimi u Praškoj ulici.

Ispred objektiva fotografa Šime Eškinje stala je Tatjana Galić iz agencije Talia kao zaštitno lice nove suradnje eNVy rooma. Šminku potpisuje Sanja Agić, frizuru Draška Topić, a za styling je odgovorna Lea Krpan.