SKOCKANI DO BOLA

Bajkovita atmosfera na vjenčanju Nikoline Pišek

05.09.2013 u 12:43

Atmosfera s vjenčanja Nikoline Pišek

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

Bionic
Reading

Jedno od najiščekivanijih vjenčanja poznatih, Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića, intrigiralo je javnost mjesecima. Gdje će se održati, kako će mlada izgledati? Vjenčanje je iza nas, a prijatelji poznate voditeljice dašak atmosfere donijeli su kroz bajkovite fotografije koje su objavili na Facebooku

Naš modni znalac Boris Banović aka Fashion Guru, u crnom smokingu, baš se dobro skockao, a uz lijepu pratilju, prijateljicu Nikoline Andreu Andrijanić, nije skidao osmijeh s lica. U luksuznoj atmosferi hotela Metropole u Monte Carlu uživali su i mnogi drugi, a na vjenčanju je bila i nova djevojka Tonyja Cetinskog Dubravka Dujak. Izgledala je naprosto prekrasno u crnoj haljini, koja je otkrila seksi dekolte.


Kako i priliči luksuznoj lokaciji i pomno osmišljenim dekoracijama, i uzvanici su izgledali glamurozno. Na vjenčanju osmijeh s lica nije skidala ni Snježana Mehun, prijateljica i kuma mladenke koja je na svom Facebook profilu prokomentirala događaj.

'Divne li večeri, slavimo ljubav, biti kuma... Biti tu ako mlada nešto treba... zauvijek BFF, to samo žene razumiju', napisala je Snježana ispod slike cvijeća koju ju je objavila na Facebooku. I Snježana je izgledala glamurozno u ljubičastoj haljini kojom je naglasila vitku liniju.

No osim slika na društvenim mrežama, srpski mediji objavili su i detalje glamuroznog vjenčanja, koje je prema pisanju Kurira stajalo 250.000 euraOsim mladenaca, široke ruke bio je, pišu, i mladoženjin kum Milan Beko koji je večeru za VIP uzvanike dan uoči svadbe platio čak 37.000 eura. Večera je bila u poznatom restoranu Cipriani, a za 60-ak uzvanika na meniju su se našli morski plodovi, najbolja riba, sirevi, a pilo se najskuplje vino.

Na vjenčanju je sve bilo isplanirano u detalje, piše srpski tabloid. Za oko stotinu uzvanika bili su plaćeni apartmani, a Vidoje je gostima osigurao privatni let od Beograda do Monte Carla. Do hotela su ih pak prevozili luksuzni automobili. 'Na svadbi su osim gostiju iz Srbije i Hrvatske bili svjetski biznismeni, a svi prisutni su bili više nego zadovoljni', za Kurir je rekao neimenovani izvor.