LJUBAV CVATE

Avril i Brody počastili se novim tetovažama

07.07.2010 u 13:07

Bionic
Reading

Avril Lavigne i njezina nova ljubav, Brody Jenner, opet su si iskazali svoju ljubav ukrasivši tijelo tetovažama s imenima

Avrilina tetovaža se nalazi na delikatnom mjestu, ispod desne dojke, dok je Brody tetovirao njezino ime na podlaktici.

'Možda nisu dugo zajedno, ali Avril i Brody su očito zaluđeni jedno drugim, a tetovaže su samo pokazatelj njihove ljubavi', kaže izvor.

Osim ovih tetovaža s imenima, Avril i njezin novi odabranik imaju već jednake tetovaže sa znakom munje. Avril je svoju munju stavila na podlakticu, dok je ista takva kod njezinog dečka, Brodyja Jennera, opažena iza uha.

Iako ne iznose detalje u javnosti o svojoj vezi, Avril je nedavno u pijanom stanju tijekom karaoka, ponesena atmosferom, odjednom pred svima na mikrofon uzviknula: 'Volim te, Brody!'

Pjevačica hitova poput 'Complicated', 'Girlfriend' ili 'Don't Tell Me' koja se rastala od rokera Derycka Whibleya, člana grupe Sum 41, prošlog kolovoza, nije se sramila javno izreći svoje osjećaje.

'Ludo su se zabavljali u prijateljskom okruženju, a u njihovom društvu se našao i olimpijski snowboarder Shaun White', kazao je tom prilikom dobro upućeni izvor.