OPET BI NA FARMU

Ava Karabatić sama se prijavila sucu

Bionic
Reading

Manekenka Ava Karabatić u ponedjeljak se pojavila na zadarskom Općinskom sudu i prijavila sucu Ivici Marinoviću

Avi, njezinoj majci Sanji i Špiri Miličiću u petak je trebalo započeti suđenje zbog optužbi za ucjenu i iznudu novca od Avina sveučilišnog profesora talijanistike Živka Nižića, no Ava je tada još bila u izolaciji reality showa 'Farma', iz kojeg je iste večeri ispala, pa se na suđenju pojavio samo njezin dečko Špiro, javlja Slobodna Dalmacija.

Odvjetnica Avine majke, Doris Košta, poslala je potvrdu psihijatrice prema kojoj Sanja Karabatić nije sposobna pratiti suđenje, a Ava je sudjelovala u reality showu 'Farmi'.

'Mi smo znali da mama ne može na suđenje i meni je onda moj odvjetnik rekao da suđenje neće ni početi te da iskoristim poslovnu priliku i odem na 'Farmu'. Ja sam na 'Farmu' trebala ući još u prvoj postavi, na početku showa, ali nisam zbog stipendije i suda.'

Otišla sam se javiti sucu, jer nisam neodgovorna osoba. Prijavila sam i adresu boravišta na kojoj živim posljednja dva mjeseca. Ne želim da se više priča da me na sljedeće ročište, 7. lipnja, mogu privesti policajci ili odvesti u pritvor. Na suđenje ću doći sama, odnosno sa svojom obitelji', kazala je za Slobodnu Dalmaciju Ava koja je na sud došla u pratnji oca Ive.

Kaže da ne bi imala ništa protiv da je ponovno pozovu da se kao gošća pojavi u 'Farmi'; to bi objeručke prihvatila.