MODNI DVOBOJ

Atraktivna prva dama zasjenila kraljicu u suknji iz H&M-a

16.10.2016 u 08:19

  • +11

Juliana Awada i kraljica Maxima

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Tijekom posjeta rodnoj Argentini nizozemska kraljica Maxima službeno je posjetila i predsjedničku rezidenciju gdje su joj gosti bili argentinski predsjednik Mauricio Macri i njegova atraktivna supruga, jedna od najbolje odjevenih prvih dama na svijetu, Juliana Awada

Nizozemsku kraljicu Maximu časopis Vanity Fair svrstao je na listu najbolje odjevenih žena na svijetu, a mjesto među najstajliš damama zaslužila je zahvaljujući elegantnom i odmjerenom stilu odijevanja.

Plavokosa kraljica, rođena Argentinka, hrabro kombinira boje i printove, a vidljiva je njezina ljubav prema dizajnerskim torbicama, ali i neizbježnim šeširima koje često nosi. Iako preferira odjeću s potpisom prestižnih modnih kuće, nedavno je iznenadila pojavivši se u šik haljini iz popularne Zare. No zato je po dolasku u domovinu zablistala u zelenoj haljini s uzorkom leoparda pariške modne kuće Givenchy, a look je upotpunila skupocjenom Chanelovom torbicom.

Za susret s jednom od najbolje odjevenih prvih dama na svijetu, Julianom Awadom i njezinim suprugom, argentinskim predsjednikom Mauricijom Macrijem kraljica Maxima odabrala je stajling u jesenskim bojama, bluzu u tamnocrvenoj i suknju s kockastim uzorkom u smeđim i crvenkastim nijansama. Look je zaokružila elegantnim cipelama i torbom u zagasito crvenoj nijansi. Ika to nije bio jedan od njezinih uspjelih stajlinga, plijenila je pozornost dobrim raspoloženjem i zaraznim osmijehom.

Juliana Awada, suvremena Jackie O., kako ju je početkom godine nazvao američki Vogue, i ovoga puta pokazala je istančan modni ukus pojavivši se u zelenoj oversize bluzi brenda Ginebra i suknji A-kroja s cvjetnim printom iz H&M-a na koju je nosila minimalističke sandale od brušene kože i remen u boji konjaka.

Un honor recibir en la Quinta de Olivos a la Reina Máxima.

A photo posted by Juliana Awada (@juliana.awada) on


Awada preferira odjeću argentinskih brendova Menage a Trois, The Camarín, Gabriel Lage, Rome Remon, kao i obiteljskog brenda Awada. Ne krije da ima svoj stil i da želi biti autentična, što joj s lakoćom polazi za rukom, a nije tajna da sama bira svoje stajlinge.

'Nakon što sam život posvetila svijetu mode, ne trebam nekog zaposliti da me savjetuje što da odjenem. Sama biram svoje kombinacije', kaže Awada čiji stil karakteriziraju jednostavnost, pročišćene linije, modni minimalizam i opuštena elegancija.