ALISSA WHITE-GLUZ

Atraktivna Kanađanka ostavlja bez daha neobičnom ljepotom i opakim glasom

22.06.2019 u 13:52

Bionic
Reading

Alissa White-Gluz, 33-godišnja pjevačica melodic death metal atrakcije Arch Enemy, nije samo poznata po svojem brutalnom vokalu koji kao da dolazi iz pakla već i po neobičnoj ljepoti i ekscentričnom imidžu. Osim toga, ova osebujna Kanađanka koja plijeni pozornost gdje god da se pojavi, velika je zagovornica prava životinja i strastvena veganica

Lijepa Alissa redovito je na laskavim top ljestvicama najljepših glazbenica u heavy metal svijetu.

'Meni ta titula ne znači puno. Mislim da je žena lijepa ako se ona sama osjeća tako. Ljepota je nešto što je vrlo subjektivno. Osoba koja samopouzdana, pametna, talentirana, strastvena u onom što radi je za mene lijepa', rekla je glazbenica.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#alissawhitegluz #archenemy

Objavu dijeli Alissa White-Gluz (@alissawhiteblue)

Njezin je imidž neobičan i privlači puno pozornosti.

'Dotjerujem se ponajviše radi sebe. Mnogi misle da je užasno imati kosu u ovoj nijansi plave, tetovaže i pirsinge. Osim toga što se meni osobno sviđa takav stil odijevanja, to je dio imidža benda koji predstavljam i čiji sam član', kaže Alissa koja je godinama u sretnoj vezi s kolegom iz Arch Enemyja Doyleom Wolfgangom Von Frankensteinom s kojim dijeli ljubav prema make upu.

  • +11
Alissa White-Gluz Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Alissa kaže kako je vremenom svoj stil nadograđivala te da je puno naučila o make upu i odjeći.

'Još od srednje škole imam istu boju kose i pirseve. Danas mi je teško vjerovati da sam svoje prve video spotove snimila samo s maskarom i sjajilom na usnama. Čak se neko vrijeme sama izrađivala odjeću za nastupe, ali sad nažalost ne stignem', rekla je Alissa koja kaže kako je najbolji beauty savjet koji je dobila investirati u dobre četkice za nanošenje make upa.

Vjerna je i kokosovom ulju koje stavlja na kosu, lice, tijelo, usne…

'Trošim ga u velikim količinama. Koristim ga za jelo, ali i za kosu, kožu', smije se Alissa.

Bujna kosa je njezin zaštitni znak pa je brižljivo njeguje.

'Moja je kosa prirodno vrlo tamna i izrazito kovrčava. Na svu sreću, čvrsta je i kvalitetna pa može izdržati sve te tretmane izbjeljivanja, bojanja i peglanja. Koristim veganske boje budući da sam i sama već 20 godina veganka', otkriva Alissa koja je pohvalila stil neponovljive Gwen Stefani.

Alissa ističe kako redovito vježba jer joj je to bitno za tijelo, ali i duh. Atraktivna Kanađanka je predana veganka i zalaže se za prava životinja.

'Za mene je biti vegan način života. Izbjegavam proizvode životinjskog podrijetla pa nikad ne nosim kožu, krzno, vunu, svilu i sl. kao i kozmetičke proizvode', rekla je Alissa koja u slobodno vrijeme ne izlazi sportske odjeće.

Opušta se čitajući knjige ili gledajući dokumentarce, provodeći vrijeme s prijateljima i obitelji.

U jednom je intervjuu Alissa otkrila kako je pjesmu 'First Day in Hell' posvetila svojem djedu i baki Davidu i Rivi, ukrajinskim Židovima koji su preživjeli holokaust.

'To je za mene najosobnija pjesma koju sam ikad napisala. Pripremala sam je dugo i posvećena je mojem djedu i baki koji su bili zatočeni u nacističkom logoru no za razliku od mnogih drugi, uspjeli su pobjeći', rekla je.