ČETIRI NOVE PJESME

Legendarni bend Mötley Crüe ponovo se okuplja

14.09.2018 u 19:53

Bionic
Reading

Tri godine nakon što su prestali svirati zajedno, glazbenici benda Mötley Crüe ponovo se okupljaju kako bi snimili četiri nove pjesme

Glazbenik Vince Neil na svom je Twitteru najavio kako će kroz nekoliko tjedana naći 's dečkima' u studiju i snimiti četiri nove pjesme.

  • +8
Tommy Lee Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Neil je dodatno objasnio kako se Mötley Crüe nikad nije raspao, već su se članovi samo dogovorili da više neće ići na turneje.

Ljubitelji grupe Mötley Crüe već su nagađali da će se dogoditi nešto slično jer je grupa na svoje društvene mreže stavila fotografiju basista Nikkija Sixxa, bubnjara Tommyja Leeja i producenta Boba Rocka u studiju.

Još nije poznato zašto Mötley Crüe snima nove pjesme. Nagađa se da su u pitanju pjesme za film 'The Dirt: Confessions Of The World’s Most Notorious Rock Band' koji će biti prikazan na Netflixu.

Mötley Crüe zadnji je put nastupio zajedno 2015., na staru godinu.

'Nakon te zadnje noći imali smo ogroman tulum. Jednom kad je to bilo gotovo, nisam vidio nikoga iz grupe. Nismo se čak niti oprostili. Totalno čudno. Ne možeš vjerovat! Mislim da me je Nikki sljedećeg dana prestao pratiti na Twitteru', Tommy Lee je kasnije rekao u intervju za Rolling Stone.

Čini se kako su se odnosi članova poboljšali od tada, no ne postoje nikakvi konkretni planovi, osim za četiri spomenute pjesme.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube