MONIKA BABIŠOVÁ

Atraktivna češka prva dama oduševljava modnim odabirima, a slabost su joj skupe cipele

13.11.2018 u 10:28

Bionic
Reading

Veliko zanimanje modnog svijeta na nedavnom obilježavanju 100. obljetnice završetka Prvog svjetskog rata u Parizu, u kojem su se okupili najveći svjetski moćnici, izazvala je atraktivna supruga češkog premijera Andreja Babiša, Monika Babišová

Lijepa Čehinja bila je zvijezda na državnoj večeri povodom 100. obljetnice završetka Prvog svjetskog rata u muzeju Orsay, zahvaljujući hrabrom odabiru.

Prva dama Češke zablistala je u crvenoj haljini otkrivenih ramena, primijenivši modnu formulu lijepe vojvotkinje od Sussexa, Meghan Markle.

  • +20
Monika Babišová Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Elegantna midi haljina do ispod koljena ravnog kroja lijepoj je plavuši pristajala besprijekorno, stajling bez greške upotpunila je satenskim clutchem u odgovarajućoj nijansi (Bottega Veneta), a kosu je podignula u razbarušenu punđu.

  • +22
Monika Babišová Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zgodna žena češkog predsjednika 20 godina mlađa je od njega, a vjenčali su se ovoga ljeta nakon 23 godine veze u kojoj su dobili dvoje djece, kćer Vivien i sina Frederika. Upoznali su se kad joj je bilo 20, a njemu 40 godina, dok je on bio partner u tvrtki u kojoj je radila kao tajnica.

'Andrej u to vrijeme nije bio toliko bogat. Navikla sam na ljude koji misle da sam s njim samo zbog novca. On je stariji 20 godina, tako da je to vjerojatno prva stvar na koju ljudi pomisle kad nas vide skupa', rekla je jednom prigodom ova dizajnerica interijera.

Nakon što je stranka ANO njezinog supruga, češkog milijardera Andreja Babiša, pobijedila na izborima prošle godine, lijepa 44-godišnjakinja našla se u središtu zanimanja medija, osobito zbog svojeg ženstvenog modnog stila i seksi kombinacija.

Zahvaljujući besprijekornim modnim odabirima, zgodna Čehinja našla se u društvu najbolje odjevenih prvih dama poput Melanije Trump, Brigitte Macron i prelijepe Argentinke Juliane Awade.

Velika je ljubiteljica dizajnerskih krpica, osobito onih s potpisom Fendija, Guccija ili Diora, a ne krije kako joj suprug, čije se bogatstvo procjenjuje na 4,1 milijardu dolara, još uvijek kontrolira financije.

'Ako želim kupiti nešto skuplje, uvijek pitam Andreja za dozvolu, ali uglavnom kupujem u običnim trgovinama', izjavila je svojedobno Babišová. Češki mediji je pak nimalo ne štede te joj prigovaraju rastrošnost jer se zna na događanjima pojavljivati s nakitom vrijednim nekoliko desetina tisuća eura, kao i u skupim cipelama.